Начало // Съдържание // Видео // Видео реклами

Изработка на видео реклама от NB Digital

Открий света на видео рекламата и се възползвай от множеството ѝ предимства с услугата на NB Digital за заснемане на рекламни клипове.

1

Предлагаме услуги за заснемане на рекламен клип, който може да се форматира и публикува в различни дигитални канали, използвани от твоя бизнес.

2

Видео рекламата е един от най-добрите инструменти за популяризиране на марка, продукт или услуга – довери се на експертите в областта.

Инвестирай във видео реклама от NB Digital още сега!

Свържи се с нас

Цветокорекция

Финалната част от изработката на продукцията включва корекция на цветовете. Целта е да създадем видео реклами, които въздействат комплексно с набора си от елементи – визия, звуци, ефекти и кадри.

Инвестирай във видео реклама от NB Digital още сега!

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Видео форматите навлизат все повече като форма на съдържание за дигитален маркетинг.

Със стратегия за видео реклама можеш да въздействаш ефективно на клиентите си, да ги подтикнеш към действие (покупка) или да ги запознаеш с бранда, продуктите и услугите му по ангажиращ начин.

Можеш да получиш конкретна цена за изработката на рекламен видеоклип като се свържеш с екипа на NB Digital и след предварително обсъждане на проекта.

Заснетите видео реклами могат да бъдат форматирани за публикуване в различни канали.

Така например, можеш да получиш видео реклама за Facebook, YouTube, корпоративния ти сайт или онлайн магазин и други дигитални канали.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти