LinkedIn реклама с NB Digital

LinkedIn e част от най-големите социални канали в света.

Огромният брой професионалисти, търсещи специализирани продукти или услуги в платформата, прави ефективността на рекламите в LinkedIn изключително висока.

1

Потенциалът на LinkedIn често се пренебрегва, затова в NB Digital сме готови да ти предложим ефективно управление на твоята  реклама в LinkedIn, а резултатите сами ще те убедят в силата на мрежата.

2

NB Digital ти предлага услуги за създаване на професионални рекламни кампании, които не само ще привлекат, но и ще задържат вниманието на потребителите.

Рекламирай в LinkedIn още сега!

Свържи се с нас

Рекламирай в LinkedIn с NB Digital

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Рекламата в LinkedIn е идеална възможност за насочване към професионална аудитория и за достигане до бизнес ориентирани потенциални клиенти.

Платформата предлага достъп до различни формати на реклама, включително текстови реклами, спонсорирано съдържание и други.

Рекламата в LinkedIn ти позволява да достигнеш до детайлно подбрани потребители чрез таргетиране на определени професионални индустрии, длъжности и интереси. Нужно е единствено да определиш какво е важно за бизнеса ти и да го споделиш с нас.

Разходите за рекламата в LinkedIn варират в зависимост от избрания формат, обхвата на кампанията и конкуренцията на пазара.

Разходите в LinkedIn рекламата се изчисляват по модела плати за клик (pay per click) или плати за хиляда показвания (pay per thousand impressions), където плащаш само за реалното взаимодействие или показвания на компанията ти.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти