Работа с Google Analytics (Гугъл Аналитик) – експертни услуги от екипа на NB Digital

1

NB Digital ти предлага комплексни услуги за работа със софтуера на Google, в т.ч. свързване на сайт с Гугъл Аналитикс, управление, извличане и анализ на данни от инструмента.

2

Не е необходимо да знаеш как се работи с Google – с платформата се борави трудно, а данните ѝ не могат да кажат нищо на тези, които не я познават в детайли.

3

Нашите експерти познават възможностите ѝ, наблюдават и анализират данните, за да гарантират успеваемостта на бизнес сайта или онлайн магазина ти.

Поискай експертни услуги за работа с Google Analytics от NB Digital

Свържи се с нас

Идентифицирайте популярното съдържание и страници

Когато имаме достъп до данните кои страници от сайта/онлайн магазина ти са с популярно съдържание, можем да предприемем стъпки за оптимизация и подобряване на представянето.

Анализ на процента на отпадане и изходните страници

Данните от Google Analytics, свързани с процента на отпадане и изходните страници – т.е. колко от потребителите напускат сайта и на коя страница го правят, ни помага да направим нужните оптимизации и подобрения.

Създаване и проследяване на персонализирани цели

С периодичното проследяване на резултатите можем да се ориентираме как се представяме спрямо поставените цели в Google Analytics, да видим къде грешим и да преценим какво можем да подобрим.

Използване на отчети в реално време

Инструментът за подробна статистика на Google ни позволява да имаме достъп в реално време до аналитични данни, а те от своя страна – до отчети, които ни позволяват да подобряваме постоянно постигнатите резултати.

Създаване и наблюдение на потребителски фунии

След регистрация в Google Analytics експертите ни ще имат възможността да осъществяват текущ мониторинг върху отделните потребителски фунии.

Поискай експертни услуги за работа с Google Analytics от NB Digital

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Google Analytics (GA4) е безплатен инструмент на Google, който дава достъп до статистически данни и богат обем от информация за твоя сайт.

Позволява проследяване на различни показатели, като трафик, източници на трафика, потребителско поведение и др., които са полезни за маркетинга и SEO оптимизацията на сайта.

Да, инструментът е безплатен и може да се използва от всеки, който има регистриран профил в Google.

Работата с него обаче, в която се включват анализ на данни, извличане на отчети и др., може да бъде продължителна и трудоемка за хора, които нямат опит в тази сфера.

Препоръчваме ти да се довериш на експерти за работа с Гугъл Аналитикс, в случай че нямаш достатъчно познания за работа с платформата.

Ние сме екип от експерти с дългогодишен опит в работата с аналитичния инструмент на Google и въз основа на данните, генерирани от платформата, можем да ти предложим пълна гама от услуги.

Google Tag Manager (GTM) е платформа за управление на тагове (tag management), използвана най-вече от маркетинг специалисти, които добавят части от кодове, за да проследяват по-лесно конверсиите и други показатели, свързани с потребителското поведение на даден сайт/е-магазин.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти