Начало // SEO // Проучване на ключови думи

Проучване на ключови думи за сайт – експертни SEO услуги за твоя сайт и/или онлайн магазин от агенция NB Digital. Научи повече или заяви услугата оттук.

Проучване на ключови думи за сайт от NB Digital

1

За да разгледа продуктите и услугите ти и да направи покупка, клиентът трябва първо да достигне до твоя сайт или е-магазин.

2

Това обикновено става чрез търсене по определени ключови думи и фрази, които клиентите изписват в полето за търсене на Google.

3

NB Digital извършва проучване на ключови думи, на базата на което изготвя SEO стратегия, чиято цел е да бъде приложена към съдържанието на сайта ти, за да се повиши потенциалният трафик към него.

Поискай оферта за ключови думи!

Поискай оферта

Свържи се с NB Digital

Поискай оферта

Често задавани въпроси

Ключовите думи и фрази са нужни както за създаване на добро SEO съдържание, така и при реализиране на Google реклама (от типа PPC – плащане на клик) в Google Ads.

От гледна точка на SEO това са думи и изрази, които са определящи за съдържанието на даден сайт от гледна точка на предлаганите продукти и услуги. Когато правилните думи са поставени по правилния начин на дадена страница от сайта, той става релевантен на потребителското търсене и може да бъде открит в търсачката, без да плащаш за реклама.

Да, проучването за ключови думи е задължително, ако бизнес целите ти предвиждат постигане на по-добро класиране на сайта в търсачките и повече продажби от органичен трафик.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти