SEO оптимизация на сайт – експертни услуги от NB Digital

SEO (Search Engine Optimization) – процесът на оптимизация за търсачки има за цел да класира сайта ти или отделните му страници на първа страница в органичните резултати от търсене в интернет търсачките.

SEO оптимизацията използва съвкупност от инструменти, сред които оптимизация по ключова дума и фраза, както и подобряване на отделни технически параметри на сайта ти.

Екипът NB Digital е твоят надежден SEO експерт – предлагаме ти пълна гама от SEO услуги за SEO оптимизация на онлайн магазин и/или бизнес уебсайт.

Свържи се с нас

Подобряваме видимостта ти в търсачките

Експертите на NB Digital по SEO оптимизация познават в детайли работата на различните търсещи машини, техните алгоритми и изискванията им към съдържанието на сайтовете.

Ние можем да се заемем с процесите по оптимизиране на сайта ти, прилагайки подходящия микс от оn и off page оптимизация заедно със стратегия за SEO маркетинг чрез съдържание, за да го изведем на първо място при търсене.

Повече продажби без бюджет за реклама

Успешната SEO оптимизация на интернет магазин или уебсайт се стреми да повиши органичния (т.е. по естествен път) трафик.

По този начин сайтът постига по-добро онлайн позициониране, повишава се трафикът към него, както и процентът на конверсии и/или продажби без допълнителен бюджет за реклама.

В NB Digital знаем как да постигнем това и ще го направим за теб.

Трябва само да заявиш тази услуга на екипа ни, а ние ще направим нужните SEO консултации и ще се заемем с изпълнението на задачата.

Пълен SEO одит на сайт

Провеждането на пълен SEO одит е първата и най-важна стъпка в процеса по оптимизиране на сайт за търсачките.

SEO одитът е своеобразна проверка на комплекс от фактори, като целта е да се уверим, че сайтът/е-магазинът ти отговаря на всички SEO изисквания, за да се класира успешно.

Това включва:

Текуща проверка за класиране на сайт

Проучване на ключови думи за сайт и определяне на съответната семантика спрямо конкретната ниша и аудитория;

Проверка за техническа оптимизация на сайта и други.

Услуги за SEO одит от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Технически анализ на уеб сайт

Друг ключов момент от процеса на SEO на сайт е техническият анализ, който включва проверка на набор от технически аспекти и показатели, като:

Архитектура на сайта, установяване на сигнали, критерии за оптимизацията му;

Обхождане и индексиране на сайта/е-магазина от ботовете на търсещите машини;

Скорост и мобилна съвместимост на сайта;

Проверка на URL адреси, външни и вътрешни връзки, поправка на счупени URL и други.

NB Digital ще извърши всички технически проверки и ще ти предложи конкретни задачи, за да отговори на техническите изисквания за по-добро класиране на твоя сайт.

Технически анализ на сайт от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Проучване за ключови думи и анализ на съдържанието

Всеки бизнес се позиционира в конкретна пазарна ниша, оттук той би бил интересен и за конкретен потребителски сегмент.

В NB Digital ще направим проучване за ключови думи за твоята ниша, като ще одитираме и наличното към този момент съдържание, ще направим и анализ на конкуренцията.

По този начин ще установим и критичните моменти в съдържанието на страниците му, в неговия бизнес блог и продуктови описания.

Проучване на ключови думи от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

SEO стратегия за съдържание

NB Digital ще изготви и цялостна стратегия за маркетинг чрез съдържание съобразно твоята ниша и аудитория.

SEO стратегията за маркетинг чрез съдържание начертава плана, по който следва да се създава съдържанието на твоя сайт:

Придържане към конкретни теми за публикуване на статии

Наличие на определени ключови думи в текст

Публикуване на SEO статии в блога и др.

Добрата SEO оптимизация стъпва върху качественото съдържание, което е уникално и интересно за потребителя, а оттам и за търсачките, които ще идентифицират сайта като полезен.

SEO Content Marketing Strategy от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Линк билдинг стратегия

NB Digital ще изготви и персонална линк билдинг стратегия за публикуване на статии във външни сайтове – неразделна част от SEO оптимизацията на сайта и/или е-магазина ти.

Като вземем предвид всички направени анализи, в т.ч. на ключови думи, пазарна ниша, аудитория, конкуренция и др., ще можем да ти предложим услуга за цялостна SEO поддръжка и линк билдинг.

Поискай оферта за линк билдинг стратегия от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Непрекъснат мониторинг и адаптация към динамиката на търсачките

1

SEO оптимизацията е динамичен процес и за да генерираме най-добри резултати за сайта и/или е-магазина ти, експертите ни осъществяват постоянен мониторинг на представянето.

2

Експертите на NB Digital са насреща, за да адаптират SEO стратегията ти спрямо променящите се изисквания на търсещите машини за добро класиране.

SEO оптимизация на сайт

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Да, всеки съвременен уебсайт и/или е-магазин има нужда от SEO оптимизация, тъй като интернет е изключително конкурентна среда, в която всеки бизнес се бори за потребителското внимание.

Цената за SEO оптимизация на сайт се определя от множество фактори, като пазарна ниша, големина на сайта (е-магазина), текущо състояние и други.

За да ти предложим конкретна цена за SEO оптимизация на сайт, свържи се с екипа ни.

SEO оптимизацията за локално търсене е съвкупността от действия, които SEO експертите предприемат, за да може твоят сайт и/или отделните му страници да се класират в рамките на определена геолокация.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти