Начало // Дигитална реклама // Search Engine Marketing

Search Engine Marketing и реклама в търсачките с NB Digital

Ако притежаваш бизнес и развиваш онлайн присъствието му, то със сигурност си чувал за реклама в Google.

Рекламата в търсачките Google и Bing на пръв поглед изглежда проста, но уви, това не е точно така.

В мрежата за търсене постоянно се появяват конкурентни на твоя бизнес кампании, Google е най-голямата търсачка в световен мащаб, така че  да се показват рекламите ти при търсене, става все по-трудно и по-скъпо.

Правилното сегментиране и определяне на рекламни групи и ключови думи, както и създаването на ангажиращи реклами, които да привлекат потенциални клиенти, са задачи, които изискват експертни умения.

Ето защо, за да осигуриш качеството на рекламата си в интернет, трябва да се довериш на професионалист в сферата, който ще развие бизнеса ти.

В NB Digital ще получиш помощ от професионалисти, които с уменията си за реклама в Google ще представят твоите продукти или услуги по най-добрия начин.

Създай своята Search Engine реклама още сега!

Свържи се с нас

Отваряме света на търсачките за твоя бизнес

Независимо дали говорим за реклама в Bing, или реклама в Google, маркетингът в търсачките предлага възможности за постигане на по-голяма видимост и изграждане на доверие от страна на потребителите.

Ние от NB Digital познаваме силата на рекламите в интернет и сме готови да отворим света на търсачките за твоя бизнес.

Ето и някои от стъпките, които ще преминем заедно, ако ни се довериш:

  • Съставяне на рекламен бюджет – за нас е важно твоят бюджет и резултати да съответстват на твоите очаквания. Цената на рекламата ще бъде пропорционална на постигнатите резултати.
  • Създаване на ангажиращи реклами в търсачките, подходящи за твоите рекламни групи.
  • Подбор на ключови думи, които ще позволят на съдържанието ти да се показва на правилната целева аудитория.

Довери ни се да създадем рекламата в Google за твоя бизнес, а ние ще се погрижим брандът, продуктите или услугите ти да бъдат сред първите при търсене в мрежата.

Реклама в Google

Google e най-големият играч в света на интернет търсенията в световната мрежа.

Ако се чудиш как да достигнеш до своите рекламни групи и да ги привлечеш към своите продукти или сайт, насочи се към милиардите потребители на Google.

Ще изготвим ясна стратегия, за да ти помогнем да използваш рекламата в Google по най-ефективния начин. Ето някои основни елементи от цялостната стратегия, която предлагаме за реклама в Google:

Рекламно съдържание в Google Ads – екипът ни от специалисти ще използва платената реклама на Google, за да постигнем най-добрите резултати спрямо твоите цели.

Подбор и анализ на ключови думи за твоя бизнес – ще изберем и ще проучим правилните ключови думи, обем на търсене, ниво на конкуренция, средна цена на клик и др.

Определяне на рекламен бюджет на принципа плащане на клик (pay per click) – ще създадем бюджет, който да гарантира възвръщаемост на твоята инвестиция в реклама.

Поискай оферта за реклама в Google от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Реклама в Bing

Рекламата в Bing представлява ценен маркетингов инструмент, който може да допълни и разшири твоите усилия за привличане на потенциални клиенти.

Като втората най-голяма търсачка след Google, Bing предлага уникални възможности за достигане на по-широката аудитория до сайта ти.

Предимство на рекламата в Bing е по-малката конкуренция в сравнение с гиганта Google. Това означава, че можеш да постигнеш по-ниски цени на клик и по-добри позиции на сайта си при търсене.

Ако искаш да имаш отлични резултати с нисък бюджет, Bing е идеалната платформа за теб.

Ще създадем релевантни и привлекателни реклами, които ще ангажират потенциалните ти клиенти.

С правилно насочени кампании и оптимизация ще ти помогнем да се свържеш с потенциални клиенти, до които може да нямаш достъп през други платформи.

Поискай оферта за рекламата в Bing от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Обща стратегия за реклама в големите търсачки

NB Digital ти предлага персонализиран подход към твоята реклама в търсачките.

1

Нашите експерти ще изградят комплексна кампания, която да се фокусира върху твоите специфични цели и потребности.

2

Ще ти помогнем да избереш правилната търсачка, като съобразим особеностите на всяка платформа с твоите таргет групи и възможности.

3

С NB Digital ще получиш и детайлни анализи и отчети, които ще ти помогнат да проследиш ефективността на рекламата си в търсачките.

4

Ще имаш възможността да получиш ясна представа за ключовите показатели и ще можеш да вземеш информирано решение за бъдещите си рекламни кампании.

Заяви Search Engine Marketing от NB Digital!

Поискай оферта

Често задавани въпроси

Цената на SEM услугите варира спрямо фактори като обхват на кампаниите, конкурентност на ключовите думи, продължителност и други.

При този вид маркетинг често се използва модел на ценообразуване плащане на клик (PPC) – плащаш само на база реални кликове върху твоите реклами в търсачките.

Препоръчително е да се довериш на специалисти в областта – те ще ти съдействат, за да определиш правилния подход и бюджетиране, свързани със SEM на твоя бизнес.

SEM маркетингът ти дава възможност да заемеш видими позиции в резултатите от всяко релевантно за бизнеса ти търсене на потребителите в интернет.

По този начин ще достигнеш до потенциални клиенти, които търсят продуктите или услугите ти.

С реализирането на добър SEM можеш да започнеш да генерираш повече трафик към сайта си и да увеличиш продажбите си.

Зависи от това дали искаш да рекламираш самостоятелно, или ще се довериш на рекламна агенция с опит като NB Digital.

В първия случай ще са ти нужни специфични познания и време, за да се научиш да го правиш правилно, във втория е нужно само едно – да вземеш решение и да се свържеш с нас.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти