Bing реклама с NB Digital

Bing търсачката на Microsoft е втората най-популярна търсачка в онлайн пространството след Google, но все повече нови потребители се насочват към нея, особено след интегрирането на Chat GPT в нея.

В Microsoft Bing можеш да очакваш голям брой активни потребители – към момента с много  по-малко конкуренция, отколкото в Google.

Потребителите на Bing са фокусирани в получаване на конкретни резултати при търсене, което е ориентирано към покупка.

1

Тези отличителни характеристики на потребителите на търсачката правят идеята за Bing реклама изключително перспективна за всеки бизнес.

2

В NB Digital ти предлагаме разработка и реализиране на стратегии за професионални Bing реклами, с които търсачката да показва резултати от търсенето, свързани с твоя бизнес, на първите места.

3

Можем да създадем реклами в Bing, които ще представят бизнеса ти във възможно най-добрата му светлина и ще накарат потребителите да купуват твоите продукти и/или услуги.

Заяви своята реклама в Bing още сега!

Поискай оферта

Задаване на бюджети на кампаниите

За успешна кампания в Bing е необходимо да определиш оптимален рекламен бюджет – в NB Digital ще формираме такъв, който ще ти донесе максимум резултати срещу минимум инвестиция.

Създай своята Bing реклама с NB Digital

Поискай оферта

Често задавани въпроси

Рекламата в Bing предоставя уникална възможност за достигане на по-специфични и нишови аудитории в по-малко конкурентна среда от тази на Google например.

Bing рекламата предлага различни възможности за таргетиране, включително по ключови думи, демографски данни, географско местоположение и интереси на потребителите.

Рекламите на Microsoft Bing и Google работят чрез различни алгоритми, което означава, че е препоръчително да се създадат реклами, съобразени с изискванията на всяка от търсачките.

Bing достига до по-ограничена част от пазара в сравнение с Google, но може да бъде полезна за насочване към конкретни ниши и целеви групи.

В зависимост от твоите бизнес възможности и цели можеш да използваш и двете платформи за постигане на оптимални резултати.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти