Начало // Съдържание

Бизнес и рекламно съдържание от NB Digital

NB Digital ти предлага услуги за създаване на съдържание за бизнес представяне и реклама, съобразено със съвременните формати и изисквания.

Ние знаем колко важна е ролята на съдържанието за представянето на бранда ти – на неговата дейност, продукти и услуги, и сме насреща да ти съдействаме за неговото създаване и разпространение.

Поискай оферта за реклама

Текстово и видео съдържание за всички дигитални канали от NB Digital

Съвременната бизнес действителност поставя нови изисквания към всички онлайн магазини и сайтове, които искат да се класират добре, да бъдат разпознаваеми и видими при търсене.

Ние можем да ти предложим комплексни услуги за създаване на текстово и видео съдържание, което да представи твоя бранд в нова светлина на потенциалните му клиенти.

NB Digital е на твое разположение, за да ти съдейства със създаване на съдържание за различни дигитални канали, включително за страниците на сайта ти, за социалните мрежи и всички останали платформи.

Видеозаснемане и видео съдържание

Потребителят възприема над 90% от видеосъдържанието, което му се представя – вероятността да запомни продукта или бранда е до три пъти по-висока чрез видео, отколкото чрез който и да било друг формат.

Този факт е достатъчно показателен защо и как този тип съдържание работи ефективно в полза на бизнеса ти и все по-осезаемо присъства в съдържанието на реклами и промоционални кампании.

NB Digital ти предлага видеозаснемане с различни цели и във формат, подходящ за дигиталния канал, в който ще се публикува:

За онлайн магазин – рекламно видео за представяне на продукт или услуга

За фирмени сайтове – рекламно видео за представяне на бранда или бизнеса

За социални медии – видеа за ТikTok, Youtube, Facebook , Instagram и др.

Избери видеозаснемане и видео съдържание от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Копирайтинг услуги

Професионалните копирайтинг услуги са неразделна част от създаването на качествено съдържание както за уеб, така и за социалните мрежи, за PR и други цели.

Текстовото съдържание стои в основата на доброто SEO, но и не само – то има редица други функции с важно значение за съвременния бизнес.

Всяка дума – независимо дали е част от заглавието на сайта ти, дали се съдържа в блог публикациите му, или в която и да било друга част на страницата, има значение.

Ние знаем как да използваме думите правилно, а копирайтинг експертите на NB Digital са насреща, за да се справят с всяко предизвикателство:

Създаване на блог публикации

Писане на съдържание на базата на SEO стратегия

Създаване на текстово съдържание за социални мрежи

Създаване на описания на продукти и цялостно съдържание за сайт

Писане на PR материали, прессъобщения и други, според нуждите на бизнеса ти

Професионални копирайтинг услуги от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Често задавани въпроси

NB Digital може да се ангажира със създаването на съдържание за уеб, медийни издания, както и за други канали под формата на видео и текст в различни формати.

Цените на предоставяните услуги за създаване на бизнес и рекламно съдържание са различни и обикновено зависят от обема, типа, целите, предназначението и други показатели.

За да получиш конкретна ценова оферта за създаване на съдържание, моля, свържи се с екипа ни.

Защото с получаването на качествено съдържание, с което да представиш бизнеса си или да рекламираш продукт или услуга, можеш да достигнеш много по-лесно до целевите си аудитории и да генерираш добри резултати от дейността си.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти