Начало // Дигитална реклама // Реклама в социалните мрежи

Реклама в социалните мрежи от NB Digital

За всеки бизнес и бранд е важно да се свърже с аудиторията си по най-ефективен начин. 

Социалните мрежи са част от ежедневието на почти всеки, предостаяйки възможност за двупосочна комуникация, все по-ценена от клиентите. 

NB Digital е насреща, за да създаде цялостни рекламни кампании за социални мрежи – Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIn.

Ще съдействаме на бизнеса ти, за да достигне успешно до своята целева аудитория с точните послания, визии и рекламни формати.

Поискай оферта за реклама

Подходяща рекламна визия във всички социални канали от NB Digital

Всяка социална мрежа има своята специфика. Използването на подходящите формати е част от основните фактори за реализиране на ефективна рекламата в социалните мрежи.

Всеки от форматите трябва да следва основната бранд идентичност на бизнеса във всички социални канали – по този начин се изгражда силно и разпознаваемо онлайн присъствие.

NB Digital ще създаде разпознаваеми рекламни визии за всички канали, използвани от твоя бизнес, съобразена с индивидуалните бизнес цели, потребителите,  , които да позволят от пръв поглед да се свържат с бранда от потребителите.

С NB Digital имаш възможност да изградиш бранд, който се позиционира успешно онлайн във Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Twitter, Pinterest и други.

Реклама във Фейсбук

Най-голямата социална мрежа в света – Facebook, ти дава възможност да представиш бизнеса си, в най-добрата му светлина, защото:

Има близо 2 млрд. активни потребители ежедневно;

Над 50% от всички потребители, които използват Facebook, са склонни да купуват продуктите и услугите на бранд, с който могат да комуникират в социалната мрежа.

Алгоритъмът на Фейсбук се усъвършенства непрекъснато, за да предложи на клиентите ти възможност за комуникация и изграждане на активна общност около профила на бизнеса ти.

Рекламите в най-голямата социална платформа могат да послужат  брандът ти да изгради силна връзка, която да резултира в повече конверсии и печалби от дейността.

Поискай оферта за реклама във Facebook от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Реклама в Инстаграм

Рекламата в Instagram е все по-ключова част от маркетинг микса на компаниите. Възможностите за социална реклама са чрез статични и видео формати формати (Stories, IGTV, Reels, Live videos).

Instagram има 500 милиона активни потребители на дневна база и броят им постоянно расте;

Изображенията, публикувани в Instagram, получават 23% повече ангажираност от тези, публикувани във Facebook.

NB Digital ще ти съдейства за създаването на релевантно съдържание, в т.ч. визии, видеа и текст, за да достигнеш до потенциалните си клиенти и да продаваш повече.

Поискай оферта за реклама във Instagram от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

TikTok реклама

TikTok успя да превземе света, утвърждавайки форматът кратко видео съдържание като особено ангажиращ вниманието на потребителя.

TikTok, със своите 1 милиард активни потребители на месечна база, се нарежда сред най-популярните социални платформи днес;

TikTok е сред най-ефективните инструменти за постигане на бизнес целите ти и ние знаем как да направим така, че платформата да работи в тази посока.

В социалната мрежа има всичко, от което аудиторията се интересува, а защо брандът ти да не се позиционира и тук с наша помощ?

NB Digital ще ти съдейства за генериране на съдържание за органично развитие на профилите или директна реклама, за пазарите, на които това е разрешено.

Поискай оферта за реклама във TikTok от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

YouTube реклама

YouТube е втората по големина търсачка след Google и най-голямата платформа за видео споделяне.

YouTube има 2,5 млрд. потребители в  световен план;

YouTube е сред най-използваните социални медии в световен мащаб.

Реализирането на рекламна кампания предоставя възможност да запознаеш потребителите с всички предимства на продуктите ти, по интригуващ начин.

Поискай оферта за реклама във YouTube от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

LinkedIn реклама

LinkedIn е най-голямата професионална мрежа, Често използване от специалистите по HR, тя предоставя много по-големи възможности за бизнеса, като ти позволява да достигнеш директно до потребителите, които те интересуват, на база текущите им позиции, компании, икономически сектори.

LinkedIn е най-голямата професионална мрежа в света;

В платформата има 930 млн. регистрирани потребители от цял свят, като 1,2 млн от тях са от България.

В LinkedIn брандът ти може да споделя знания и експертиза, както и твоята реклама да достига до правилните потребители в компаниите корпорации, а и отделни експерти.

Поискай оферта за реклама във LinkedIn от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Инфлуенсър маркетинг

Инфлуенсър маркетингът в социалните мрежи се нарежда сред успешните канали за промотиране на бизнес, реклама на продуктите и/или услугите му.

Избора на правилните посланнници за твоя бранд, е от съществено значение, за това дали една кампания ще бъде успешна.

Не знаеш как да го направиш – избери услугите на NB Digital за реализирането на инфлуенсър маркетинг кампания за бизнеса си.

Поискай оферта за инфлуенсър маркетинг от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Текст, визия, послание, бюджет и печалби

Това са само част от факторите, които се вземат под внимание, при създаването на рекламната кампания. Ние ще вземем предвид всички, за да изведем бизнеса ти на следващо ниво.

1

Ще създадем привлекателни и атрактивни текстови послания, за да бъдеш забелязан;

2

Ще създадем професионални визии, които кореспондират с бранд идентичността ти;

3

Ще изберем правилните рекламни канали спрямо разполагаемия бюджет, за да бъдат резултатите от кампанията ефективни;

4

Ще увеличим печалбите на компанията ти, защото знаем как, къде и защо да рекламираме бранда ти точно там.

Често задавани въпроси

Рекламата в социалните мрежи е набор от техники и инструменти (текст, визия, видео, изображения и други), с които се цели достигането на бранда до повече потенциални клиенти.

Рекламната кампания от този тип може да има различни цели.

Да, всички бизнеси, независимо от типа продукти или услуги, които предлагат, вече е задължително да присъстват в социалните мрежи. Чрез рекламата социалните платформи може да постигаш различни бизнес цели. В една или няколко социални мрежи трябва да се рекламира бизнесът ми?

Това зависи от типа бизнес, продуктите/услугите, които предлага, групата на целевата му аудитория и други.

Експертите на NB Digital могат да определят коя/и социална/и мрежа/и би/биха били най-релеванти за рекламиране на бизнеса ти.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти