Начало // Съдържание // Копирайтинг // Статии за външни медии

Копирайтинг за преса и външна реклама от NB Digital

1

Увери се, че бизнесът ти има отлично онлайн и офлайн присъствие, а рекламните му послания са професионални, последователни и точни.

2

С копирайтинг услугите на NB Digital за външни медии и реклама имаш спокойствието и сигурността, че грижата за публичния образ на бизнеса ти е в сигурни ръце.

Инвестирай в копирайтинг за преса и външна реклама от NB Digital

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Защото по този начин си гарантираш, че информацията, изпращана до външни медии за публикуване, ще бъде професионално подготвена.

Качеството на подготвените материали за външни публикации влияе върху публичния имидж и представяне на бизнеса ти. За целта работата с професионален копирайтър винаги е предимство.

Предоставяме своите копирайтинг услуги по заявка, както и на абонаментен принцип – зависи от твоите нужди и предпочитания.

Цените за подготовка на PR материали и статии за външни медии са различни  и зависят от това какво е заложено в PR стратегията относно специфични изисквания, количество, честота на публикуване и други особености.

За да обсъдим всички детайли и да ти предложим конкретна цена, свържи се с екипа на дигитална маркетинг агенция NB Digital.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти