Реклама във Фейсбук от NB Digital

Търсиш ефективен начин да привлечеш нови клиенти към бизнеса си, както и да поддържаш постоянна връзка с настоящите дори от разстояние?

Социалната мрежа Фейсбук е точният маркетингов канал за твоя бизнес.

Професионалните услуги на NB Digital в това направление ти осигуряват работещо решение за:

1

Създаване, комплексно управление, първоначални настройки, оптимизиране и насочване на рекламни кампании във Facebook Ads Manager;

2

Изработка на визии, текстове, видеа и друг вид съдържание, съобразено с конкретните изисквания на рекламните формати и възможностите за реклама във Facebook.

Поискай оферта за реклама във Facebook от NB Digital

Поискай оферта

Често задавани въпроси

В повечето случаи този тип услуги се предлагат на абонаментен принцип, като по този начин се постига последователност в изпълнението на рекламната стратегията, консистентност в комуникацията и оптимизиране на резултатите.

Оптимизирането на рекламните кампании е постоянен процес, който изисква постоянна ангажираност както от страна на нашия екип, така и от твоя страна.

Правилната стратегия, както и изборът на подходящ формат и аудитория са ключови за ефективността на всяка рекламна кампания.

Нашите екипи имат опит в управлението на стотици рекламни кампании за множество бизнеси в различни държави и ще направят най-добрата комбинация за твоя бизнес.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти