Начало // Цени

Цени

Маркетингови услуги

При сключване на годишен договор се ползва 20% отстъпка от единичните цени + безплатни услуги

Маркетингови услуги за реклама в социалните мрежи и Google

Единични цени

Услуга Цена
Стратегии и Концепции

Изготвяне на годишна рекламна стратегия Изготвяне на годишна рекламна стратегия (включва корекция веднъж годишно)

Изготвяне на маркетингова стратегия за развитие на бизнеса ти, която подлежи на последващо надграждане и/или промяна според индивидуалните ти цели. Изготвянето на стратегия е задължително условие при сключване на годишен договор. Ако избереш някой от нашите пакети, изготвянето на маркетингова стратегия е включено в цената с отстъпка.Последващо надграждане на стратегията подлежи на отделна договорка. В цената е включена еднократна корекция в рамките на текущата година.
Покажи повече Покажи по-малко
2 500 лв.

Проучване на конкуренцията Проучване на конкуренцията за нуждите на маркетинговата стратегия

Извършва се проучване на основните конкуренти в съответния бранш. Определят се техните предимства и недостатъци спрямо твоя бранд, продукт или услуга. Включва и анализ на цените
Покажи повече Покажи по-малко
2 500 лв.

Стратегия за жизнения цикъл на клиента Изграждане на цялостна стратегия за жизнения цикъл на клиента (lifecycle)

Услугата включва изграждане на стратегия на жизнения цикъл на клиента, чиято цел включва всички етапи – от привличането на нови клиенти до тяхното задържане и превръщане в лоялни на бранда (марката). Силно препоръчителна за гарантиране на успешни резултати при прилагане на маркетинговата стратегия.
Покажи повече Покажи по-малко
4 000 лв.

Изграждане на годишна ремаркетинг стратегия Изграждане на цялостна годишна ремаркетинг стратегия (връщане на хора, които вече са били в сайта)

Услугата представлява изграждане на цялостна ремаркетинг стратегия (за въздействие върху клиенти, които са посетили сайта и/или поне веднъж са направили покупка от него). Включва маркетингов микс от канали, съобразен с месечен бюджет, който е предварително определен от теб. Не включва реализация на ремаркетинг стратегията.
Покажи повече Покажи по-малко
3 000 лв.

Годишна стратегия във Facebook Ads Изготвяне на годишна стратегия във Facebook Ads с цел събиране на потенциална аудитория от клиенти – лийдове (leads)(възможност за корекции на всеки 3 месеца)

Услугата включва изготвяне на стратегия във Facebook Ads, чрез която можеш да събереш потенциална аудитория от клиенти (leads) и информация за тях (имейли, телефони и др.). Стратегията и целите на кампанията определяме заедно предварително.
Покажи повече Покажи по-малко
2 500 лв.

Пълна маркетингова стратегия: Всичко в едно Изготвяне на пълна годишна маркетингова стратегия: Всичко в едно Включва проучване на конкуренцията, изграждане на ремаркетинг стратегия, стратегия на жизнен цикъл на клиента и стратегия за Facebook. Не съдържа изграждане на идейна концепция. (извършват се корекции на стратегиите на всеки 3 месеца)

Изготвянето и реализирането на подобна стратегия е неизменна част от дейността на всеки успешен онлайн магазин, тъй като гарантирано води до увеличаване на продажбите. В тази услуга е включено изготвянето на всички необходими маркетингови стратегии на едно място. Цената на услугата е с отстъпка.
Покажи повече Покажи по-малко
12 000 лв.

Изграждане на криейтив концепция за реклама Изграждане на криейтив (идейна) концепция за реклама (включва създаване визии за 3 кампании)

Услугата включва професионална криейтив (идейна) концепция за цялостното представяне на бранда и комуникацията му с потенциални клиенти. Включва основни маркетинг подходи, които имат за цел привличане на интереса на публиката и повлияване на емоционалната им реакция и подтик да предприемат действие. Концепцията е съобразена с нуждите и целите на конкретна кампания за реклама на бранда и/или на неговите продукти/услуги.
Покажи повече Покажи по-малко
2 000 лв.
Еднократни маркетингови услуги

Еднократен одит (проверка) на Facebook Ads акаунт

Услугата включва цялостен анализ на твоя Facebook Ads акаунт – структура, цели на кампаниите, таргетиране, криейтиви, именуване. След изготвянето на одита получаваш анализ на текущото състояние на кампаниите и акаунта, препоръки и добри практики, които да следваш, за да подобриш своето представяне.
Покажи повече Покажи по-малко
Комплимент

Създаване на Facebook Business Manager Създаване и настройване на Facebook Business Manager, необходим за реклама във Facebook

Създаването и настройването на Facebook Business Manager включва: Facebook Ad Account, Facebook Pixel, Facebook Conversion API, Facebook Catalogue, Domains, Apps.
Покажи повече Покажи по-малко
200 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Създаване на Google Ads акаунт Създаване на Google Ads акаунт, необходим за реклама в Google

Услугата включва създаване на Google Ads акаунт и прехвърляне на собствеността му към теб.
Покажи повече Покажи по-малко
200 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Изграждане и настройка на Google Analytics v4 акаунт Изграждане и настройка на Google Analytics v4 акаунт с пълен пакет за е-търговия

Услугата включва създаване, настройка и прилагане на всички стандартни цели за проследяване на реализациите на онлайн магазина, предварително обсъдени с теб. Не включва създаване на индивидуални настройки
Покажи повече Покажи по-малко
500 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Конфигуриране на Google Ads Tracking

Услуга за настройване на Google Ads Tracking за проследяване на представянето на отделните ти рекламни кампании в Google.
Покажи повече Покажи по-малко
300 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Изготвяне на UTM темплейт в Excel/Google Sheets Изготвяне на UTM (Urchin Tracking Module) темплейт в Excel/Google Sheets (линкове, които проследяват откъде идва трафикът в онлайн магазина)

Използването на UTM темплейт за всички маркетингови линкове допринася за стандартизирането и правилното отчитане на резултатите от различните маркетинг кампании, провеждани за е-магазина ти.
Покажи повече Покажи по-малко
200 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Еднократен одит на профилите в социалните мрежи

Одитът включва цялостен анализ на съдържанието, публикувано в профилите ти в една от социалните мрежи – Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn и др. Вследствие на направения анализ получаваш препоръки и добри практики за бъдещото развитие на социалните канали. Услугата е комплимент само за България.
Покажи повече Покажи по-малко
Комплимент

Автоматизиран отчет за рекламите във Facebook Ads Изграждане на автоматизиран отчет за представянето на рекламите във Facebook Ads

Услугата включва създаване на автоматизиран отчет в реално време за представянето на рекламите. Цената не включва месечния абонамент към приложение за трансфер на данни.
Покажи повече Покажи по-малко
200 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Интерактивни табла за анализ чрез Looker Studio Създаване на интерактивни табла за анализ чрез Looker Studio (Google Data Studio) (всички данни за онлайн магазина на едно място)

Услугата включва създаване на интерактивни табла за анализ в Looker Studio, което осигурява бърз и обективен поглед над целия бизнес. Това е много добър инструмент за анализ от страна на Google. Всички метрики се обсъждат и дефинират предварително с твое участие.
Покажи повече Покажи по-малко
От 500 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Еднократен одит на Google Ads акаунт

Услугата включва цялостен анализ на твоя Google Ads акаунт (с до 10 активни набора от реклами (ad sets) – структура, цели на кампаниите, таргетиране, криейтиви, именуване. След изготвянето на одита получаваш анализ на текущото състояние на кампаниите и акаунта, както и препоръки и добри практики, които да следваш, за да подобриш представянето си.
Покажи повече Покажи по-малко
Комплимент

Създаване на стартов фирмен профил Създаване на стартов фирмен профил в една социална мрежа заедно с визия и базов текст

Услуга за създаване на стартов фирмен профил в една от социалните мрежи – Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn и други, заедно с подготовката на визия и базов текст.
Покажи повече Покажи по-малко
200 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Създаване на професионален фирмен профил Създаване на професионален фирмен профил в една социална мрежа заедно с визия и всички необходими текстове

Услуга за създаване на професионален фирмен профил в една от социалните мрежи – Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn и други, заедно с подготовката на визия и текстове за всички предвидени секции (биографични данни, кратко и дълго описание, услуги и т.н.).
Покажи повече Покажи по-малко
450 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Създаване на рекламен акаунт в една социална мрежа

Услуга за създаване и настройка на рекламен акаунт (Ads Manager) в една социална мрежа.
Покажи повече Покажи по-малко
400 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама
Маркетингови услуги за платена директна PPC реклама* в Google и социалните мрежи Прилага се в случаите, когато не е избран пакет за услугата. * Платена реклама за увеличаване на продажбите от типа плащане на клик (Pay Per Click)

Месечен постинг календар за Facebook и Instagram Създаване на месечен постинг календар за Facebook и Instagram

Услугата включва създаване на постинг календар за социалните мрежи, съобразен с конкретните ти нужди.Цената не включва създаване на текстове и визии, а само изготвяне на план-график за тяхното публикуване. Изисква се предварително разработена маркетингова стратегия.
Покажи повече Покажи по-малко
400 лв.

Рекламна кампания с 4 банера месечно

Изработка (графично и тестово оформление) на банерите, предназначени за PPC (платена) реклама във Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, TikTok и други. Включва настройка, пускане и мониторинг на кампанията.Ние ще ти изпратим първо проект на банерите, а ти ще имаш право да дадеш безплатно два пъти корекции.Следващите корекции на банерите се заплащат на стойност 30% от цената на банера.Цената е за една социална мрежа.За всяка следваща социална мрежа се заплаща 10 лв./банер за преоразмеряването му
Покажи повече Покажи по-малко
480 лв.

Рекламна кампания с 8 банера месечно

Изработка (графично и тестово оформление) на банерите, предназначени за PPC (платена) реклама във Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, TikTok и други. Включва настройка, пускане и мониторинг на кампанията.Ние ще ти изпратим първо проект на банерите, а ти ще имаш право да дадеш безплатно два пъти корекции.Следващите корекции на банерите се заплащат на стойност 30% от цената на банера.Цената е за една социална мрежа.За всяка следваща социална мрежа се заплаща 10 лв./банер за преоразмеряването му
Покажи повече Покажи по-малко
880 лв.

Рекламна кампания с 12 банера месечно

Изработка (графично и тестово оформление) на банерите, предназначени за PPC (платена) реклама във Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, TikTok и други. Включва настройка, пускане и мониторинг на кампанията.Ние ще ти изпратим първо проект на банерите, а ти ще имаш право да дадеш безплатно два пъти корекции.Следващите корекции на банерите се заплащат на стойност 30% от цената на банера.Цената е за една социална мрежа.За всяка следваща социална мрежа се заплаща 10 лв./банер за преоразмеряването му
Покажи повече Покажи по-малко
1 200 лв.

Рекламна кампания с 18 банера месечно

Изработка (графично и тестово оформление) на банерите, предназначени за PPC (платена) реклама във Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, TikTok и други. Включва настройка, пускане и мониторинг на кампанията.Ние ще ти изпратим първо проект на банерите, а ти ще имаш право да дадеш безплатно два пъти корекции.Следващите корекции на банерите се заплащат на стойност 30% от цената на банера.Цената е за една социална мрежа.За всяка следваща социална мрежа се заплаща 10 лв./банер за преоразмеряването му
Покажи повече Покажи по-малко
1 620 лв.

Рекламна кампания с 24 банера месечно

Изработка (графично и тестово оформление) на банерите, предназначени за PPC (платена) реклама във Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, TikTok и други. Включва настройка, пускане и мониторинг на кампанията.Ние ще ти изпратим първо проект на банерите, а ти ще имаш право да дадеш безплатно два пъти корекции.Следващите корекции на банерите се заплащат на стойност 30% от цената на банера.Цената е за една социална мрежа.За всяка следваща социална мрежа се заплаща 10 лв./банер за преоразмеряването му
Покажи повече Покажи по-малко
1 920 лв.

Рекламна кампания с 30 банера месечно

Изработка (графично и тестово оформление) на банерите, предназначени за PPC (платена) реклама във Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, TikTok и други. Включва настройка, пускане и мониторинг на кампанията.Ние ще ти изпратим първо проект на банерите, а ти ще имаш право да дадеш безплатно два пъти корекции.Следващите корекции на банерите се заплащат на стойност 30% от цената на банера.Цената е за една социална мрежа.За всяка следваща социална мрежа се заплаща 10 лв./банер за преоразмеряването му
Покажи повече Покажи по-малко
2 100 лв.

Ремаркетинг на една кампания

Повторна реклама към потребители, които вече са посетили съответната кампания в интернет. Услуга за ремаркетиране на една рекламна кампания (най-често тази с най-добро представяне) по твое искане. При ползване на пакети на база годишен договор се извършва ремаркетинг на всяка кампания, ако услугата е включена в пакет.Цената на услугата зависи от размера на рекламния бюджет.
Покажи повече Покажи по-малко
от 600 лв.

Втора PPC (платена) рекламна кампания за чужбина Създаване наново на PPC (платена) рекламна кампания за чужбина с включени промени в таргетирането (таргетиране: Определяне на критерии за потенциалните клиенти)

Услуга за създаване на една маркетинг кампания (реклама) на чужд език от екипа на NEXT BASKET. За чужди държави силно се препоръчва създаването на нова кампания в предвид особеностите на пазара.
Покажи повече Покажи по-малко
Плюс 50% за всеки чужд език

Един статичен продуктов пост в Пускане на един статичен продуктов пост в Google, Facebook и Instagram (Включва текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти, пускане и тест)

Подготовка на допълнителен статичен пост, включващ текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти, за избрана от теб социална мрежа.
Покажи повече Покажи по-малко
120 лв.

Дублиране на одобрените банери Дублиране на одобрените банери в до 3 допълнителни социални мрежи по твой избор

Включва преоразмеряване на банерите за различни социални мрежи, публикация и мониторинг
Покажи повече Покажи по-малко
20 лв/банер

Създаване на банери с цел brand awareness Създаване и пускане на банери във Facebook и Instagram с цел създаване на популярност на марката, продукта или услугата(brand awareness)

Изработка (графично и тестово оформление) на банерите, предназначени за PPC (платена) реклама във Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, TikTok и други. Включва настройка, пускане и мониторинг на кампанията.Ние ще ти изпратим първо проект на банерите, а ти ще имаш право да дадеш безплатно два пъти корекции.Следващите корекции на банерите се заплащат на стойност 30% от цената на банера.Цената е за една социална мрежа.За всяка следваща социална мрежа се заплаща 10 лв./банер за преоразмеряването му
Покажи повече Покажи по-малко
120 лв.

Един динамичен продуктов пост (HTML 5) Един динамичен продуктов пост (HTML 5) в една дисплейна мрежа;Включва създаване на текст, дизайн, пускане и тест; Не включва оразмеряване за различните стандарти

Изработка (графично и тестово оформление) на банерите, предназначени за PPC (платена) реклама във Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, TikTok и други. Включва настройка, пускане и мониторинг на кампанията.Ние ще ти изпратим първо проект на банерите, а ти ще имаш право да дадеш безплатно два пъти корекции.Следващите корекции на банерите се заплащат на стойност 30% от цената на банера.Цената е за една социална мрежа.За всяка следваща социална мрежа се заплаща 10 лв./банер за преоразмеряването му
Покажи повече Покажи по-малко
150 лв.

Един продуктов видеопост в една социална мрежа Един продуктов видеопост в една социална мрежа, създаден чрез снимки от телефон или анимация (включва текст, заснемане, оразмеряване за различните стандарти, пускане и тест)

Изработка на допълнителен продуктов видеопост с текст, дизайн и оразмеряване по различните стандарти за избрана от теб социална мрежа. Ние ще ти изпратим проект на банери, които е необходимо да одобриш бързо. Ти може да направиш безплатно една промяна във визията или текста на видеото, останалите се заплащат
Покажи повече Покажи по-малко
250 лв.

Мониторинг, анализ и подобрения на кампанията

Осъществяване на периодичен мониторинг (наблюдение) и анализ на постигнатите резултати от проведените рекламни кампании с цел тяхното подобряване.
Покажи повече Покажи по-малко
150 лв. за един анализ Безплатен при годишен договор
Фиксирани такси за управление на рекламни бюджети при платена реклама (PPC) Сумата за управление е процент от изразходваните средства за реклама в интернет

Минимална месечна такса за управление Минимална месечна такса за управление и ангажимент

Таксата покрива всички първоначални и последващи административни разходи.Дължима е само в случай че сумата, която плащаш на NEXT BASKET на месец, е по-ниска от размера на минималната месечна такса. Ако си избрал да работиш с пакети, не заплащаш минимална месечна такса.
Покажи повече Покажи по-малко
800 лв.

Управление на месечни бюджети до 2000 лв. Управление на месечни рекламни бюджети до 2 000 лв. (първо полугодие/второ полугодие)

Това е комисиона на NEXT BASKET за управление на рекламни бюджети. Обявеният процент се начислява върху изразходваните средства за реклама във всички канали в интернет. Дължима е, независимо кой вариант за осъществяване на дигитална реклама се използва: Единични цени, Годишен договор или Използване на пакети.
Покажи повече Покажи по-малко
16%/14%

Управление на месечни бюджети от 2001 до 000 лв. Управление на месечни рекламни бюджети от 2 001 до 5 000 лв. (първо полугодие/второ полугодие)

Това е комисиона на NEXT BASKET за управление на рекламни бюджети. Обявеният процент се начислява върху изразходваните средства за реклама във всички канали в интернет. Дължима е, независимо кой вариант за осъществяване на дигитална реклама се използва: Единични цени, Годишен договор или Използване на пакети.
Покажи повече Покажи по-малко
15%/13%

Управление на месечни бюджети от 5001 до 10000 лв. Управление на месечни рекламни бюджети от 5 001 до 10 000 лв. (първо полугодие/второ полугодие)

Това е комисиона на NEXT BASKET за управление на рекламни бюджети. Обявеният процент се начислява върху изразходваните средства за реклама във всички канали в интернет. Дължима е, независимо кой вариант за осъществяване на дигитална реклама се използва: Единични цени, Годишен договор или Използване на пакети.
Покажи повече Покажи по-малко
14%/12%

Управл-е на рекламни бюджети от 10001 до 20000 лв. Управление на месечни рекламни бюджети от 10 001 до 20 000 лв.(първо полугодие/второ полугодие)

Това е комисиона на NEXT BASKET за управление на рекламни бюджети. Обявеният процент се начислява върху изразходваните средства за реклама във всички канали в интернет. Дължима е, независимо кой вариант за осъществяване на дигитална реклама се използва: Единични цени, Годишен договор или Използване на пакети.
Покажи повече Покажи по-малко
13%/11%

Управление на бюджети над 20001 лв. Управление на месечни рекламни бюджети над 20 001 лв. (първо полугодие/второ полугодие)

Това е комисиона на NEXT BASKET за управление на рекламни бюджети. Обявеният процент се начислява върху изразходваните средства за реклама във всички канали в интернет. Дължима е, независимо кой вариант за осъществяване на дигитална реклама се използва: Единични цени, Годишен договор или Използване на пакети.
Покажи повече Покажи по-малко
12%/10%
Пакети за PPC (платена реклама в Google и Facebook)

Пакет Тест

Покажи повече Покажи по-малко
800 лв.

Пакет Старт

Покажи повече Покажи по-малко
2 500 лв.

Бронзов пакет

Покажи повече Покажи по-малко
3 500 лв.

Сребърен пакет

Покажи повече Покажи по-малко
5 200 лв.

Златен пакет

Покажи повече Покажи по-малко
7 700 лв.

Платинен пакет

Покажи повече Покажи по-малко
9 200 лв.
Графичен дизайн за PPC* и Ангажираща реклама * Платена реклама за увeличаване на продажбите от типа плащане на клик (Pay Per Click)

Създаване на ключова визия

Създаване на визия за PPC реклами, върху която да стъпват отделните формати за дизайн, в т.ч. дизайна на банери.
Покажи повече Покажи по-малко
500 лв.

Създаване на цялостна визуална идентичност

Изработване на базова концепция за визията на бранда. Изтъкват се предимствата и се цели бърза визуална разпознаваемост.
Покажи повече Покажи по-малко
2 400 лв.

Оразмеряване на банери за други социални мрежи

Създаване на различни размери на изготвените банери в съответствие със стандартите на дигиталните канали, където ще бъдат използвани.
Покажи повече Покажи по-малко
10 лв./брой

Дизайн на една тема за нюзлетър

Създаване на базов дизайн (темплейт) на нюзлетър за изпращане по имейл до крайните клиенти – служи за основа на последваща серия от нюзлетъри.
Покажи повече Покажи по-малко
150 лв.

Дизайн на изскачащ прозорец (pop-up)

Създаване на дизайн на изскачащ (pop-up) прозорец в онлайн магазина.
Покажи повече Покажи по-малко
180 лв.

Дизайн на изскачаща (push) нотификация

Създаване на дизайн на push (изскачащо) известие, което се показва на телефона на крайния клиент.
Покажи повече Покажи по-малко
100 лв.

Дизайн на бранд страница в онлайн магазин

Създаване на дизайн на отделна бранд страница, свързана с продукти и/или услуги. На тази страница се дава информация за конкретния бранд и се представят всички продукти/услуги, предлагани от него. Препоръчваме ти да се преговаряш с конкретния бранд те да заплатят изработването на бранд страницата
Покажи повече Покажи по-малко
800 лв.

Дизайн на лендинг страница в онлайн магазин

Създаване на дизайн за лендинг страница (landing page), свързана с продукти и/или услуги. Лендинг страниците може да са временни или постоянни. Използват се с цел потребителят да попадне на тях, когато кликне на реклама в интернет.
Покажи повече Покажи по-малко
600 лв.

Създаване на анимирано видео

Създаване на анимирано видео с цел рекламиране на бранд, продукт и/или услуга. Анимираните видеа получават повече конверсии (покупки) в сравнение със статичните банери.
Покажи повече Покажи по-малко
250 лв.

Създаване на стандартно видео Създаване на стандартно видео (снима се с телефон или с камера)

Създаване на стандартно видео с цел рекламиране на бранд, продукт и/или услуга, предлагани от е-магазина ти
Покажи повече Покажи по-малко
от 250 лв.

Създаване на професионално видео Създаване на професионално видео (включва сценарий, декори, актьори, режисьор, оператор и др.)

Изработване на висококачествено видео с образ и звук. Използва се професионално оборудване и работи екип с опит във видеопродукциите.
Покажи повече Покажи по-малко
от 2 000 лв.

Създаване на GIF визуализация Създаване на GIF визуализация (видеокартичка – вид графичен файлов формат)

Създаване на GIF картичка с цел рекламиране на бранд, продукт и/или услуга.
Покажи повече Покажи по-малко
250 лв.

Дизайн на лого

Създаване на индивидуален дизайн на лого на бранд, онлайн магазин, продукт и/или услуга за изграждане на бранд идентичност.
Покажи повече Покажи по-малко
400 лв.

Маркетингови услуги за увеличаване на популярността на марката и продуктите

(ангажиращи постове, които създават доверие в марката и привличат повече фенове към страницата ти)

Единични цени Месечни услуги за поддръжка на страница в социална мрежа

Поддръжка на страница с 4 ангажиращи поста Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 4 ангажиращи поста месечно

Създаване и публикуване на постове в една социална мрежа. Включва написване на текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти. Извършва се и мониторинг.
Покажи повече Покажи по-малко
480 лв.

Поддръжка на страница с 8 ангажиращи поста Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 8 ангажиращи поста месечно

Създаване и публикуване на постове в една социална мрежа. Включва написване на текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти. Извършва се и мониторинг.
Покажи повече Покажи по-малко
880 лв.

Поддръжка на страница с 12 ангажиращи поста Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 12 ангажиращи поста месечно

Създаване и публикуване на постове в една социална мрежа. Включва написване на текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти. Извършва се и мониторинг.
Покажи повече Покажи по-малко
1 200 лв.

Поддръжка на страница с 18 ангажиращи поста Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 18 ангажиращи поста месечно

Създаване и публикуване на постове в една социална мрежа. Включва написване на текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти. Извършва се и мониторинг.
Покажи повече Покажи по-малко
1 620 лв.

Поддръжка на страница с 24 ангажиращи поста Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 24 ангажиращи поста месечно

Създаване и публикуване на постове в една социална мрежа. Включва написване на текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти. Извършва се и мониторинг.
Покажи повече Покажи по-малко
1 920 лв.

Поддръжка на страница с 30 ангажиращи поста Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 30 ангажиращи поста месечно

Създаване и публикуване на постове в една социална мрежа. Включва написване на текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти. Извършва се и мониторинг.
Покажи повече Покажи по-малко
2 100 лв.

Дублиране на банерите в до 3 допълнителни социални мрежи по твой избор

Включва преоразмеряване на банерите за различни социални мрежи, публикация и мониторинг
Покажи повече Покажи по-малко
20 лв/банер

Един допълнителен статичен продуктов пост за популярност в една социална мрежа

При изявено желание за публикуване на повече ангажиращи постове. Цената се определя на база 1 пост от избрания пакет.
Покажи повече Покажи по-малко
120 лв.

Един допълнителен динамичен пост (HTML 5) за популярност в една дисплейна мрежа

Създаване и публикуване на банер в една дисплейна мрежа. Цената включва и мониторинг.
Покажи повече Покажи по-малко
220 лв.

Един допълнителен видеопост за популярност в една социална мрежа.(създава се чрез снимки от телефон или анимация и включва текст и дизайн)

Публикуване на допълнителен видеопост в социалните мрежи
Покажи повече Покажи по-малко
250 лв.
Единични цени Реклама в социалните мрежи с цел популяризиране на бранда или на конкретен продукт

Допълнителен статичен пост за популярност Един допълнителен статичен пост за популярност в избрана от теб социална мрежа (включва текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти)

Еднократна услуга по създаване на един статичен пост за публикуване в избрана от теб социална мрежа.
Покажи повече Покажи по-малко
120 лв.

Допълнителен видеопост за популярност Един допълнителен видеопост за популярност в избрана от теб социална мрежа (включва текст, дизайн и оразмеряване за различните стандарти)

Еднократна услуга по създаване на видеопост за публикуване в избрана от теб социална мрежа.
Покажи повече Покажи по-малко
250 лв.

Създаване на игра за ангажираност и лайкове Създаване на игра за ангажираност, лайкове и увеличаване на феновете(не включва таксите към използваната програма, подпомагаща играта)

Еднократна услуга за създаване на игра за ангажираност (giveaway), привличане и ангажиране на клиенти. Цената зависи от сложността на играта и от вида на използваните допълнителни софтуери
Покажи повече Покажи по-малко
от 650 лв.

Създаване на анкета в социалните мрежи Създаване и провеждане на анкета в социалните мрежи.Анализ на резултатите и съвети за подобряване резултатите на рекламата

Еднократна услуга за пускане на анкета към крайни клиенти, които са ангажирани със страницата на бизнеса ти в дадена социална мрежа. Гарантирано достигане до 1 000 потребителя
Покажи повече Покажи по-малко
1 200 лв.
Рекламни пакети за създаване на популярност в социалните мрежи

Пакет Тест Пакет Тест

Виж в детайли Цените на пакетите са примерни
Покажи повече Покажи по-малко
500 лв.

Пакет Старт Пакет Старт

Виж в детайли Цените на пакетите са примерни
Покажи повече Покажи по-малко
1 100 лв.

Бронзов пакет Бронзов пакет

Виж в детайли Цените на пакетите са примерни
Покажи повече Покажи по-малко
1 800 лв.

Сребърен пакет Сребърен пакет

Виж в детайли Цените на пакетите са примерни
Покажи повече Покажи по-малко
3 000 лв.

Златен пакет Златен пакет

Виж в детайли Цените на пакетите са примерни
Покажи повече Покажи по-малко
4 000 лв.

Платинен пакет Платинен пакет

Виж в детайли Цените на пакетите са примерни
Покажи повече Покажи по-малко
5 000 лв.
Пускане на нюзлетъри (имейл реклама)

Първоначална настройка на акаунт за нюзлетъри Първоначална настройка на акаунт в програма за пускане на нюзлетъри

Първоначално настройване на софтуера за имейл маркетинг, чрез който се пускат рекламни нюзлетъри.
Покажи повече Покажи по-малко
450 лв.

Създаване на базов темплейт за нюзлетър

Изработване на основен (базов) дизайн под формата на темплейт (шаблон) за пускане на нюзлетъри с различно съдържание.
Покажи повече Покажи по-малко
250 лв.

Създаване на HTML темплейт за нюзлетър Създаване на HTML темплейт за нюзлетър(препоръчва се този вариант)

Изработване на HTML шаблон (темплейт) за пускане на нюзлетър.
Покажи повече Покажи по-малко
650 лв.

Създаване на нюзлетър върху готов темплейт Създаване на нюзлетър върху готов темплейт и изпращане към подаден от теб списък с получатели – крайни клиенти на онлайн магазина

Изработване и изпращане на имейл нюзлетър до списък с контакти (имейл адреси), подадени от теб.
Покажи повече Покажи по-малко
250 лв.

Месечен анализ на резултатите от имейл рекламата

Изготвяне на месечен анализ за представяне на резултатите от проведената имейл маркетинг кампания.
Покажи повече Покажи по-малко
200 лв. Безплатно при пуснати 8 нюзлетъра месечно

Дублиране на един чужд език Дублиране на един чужд език(включва и превод на текстовете)

Подготовка и пускане на нюзлетъри към крайни клиенти на онлайн магазина.(В цената не е включено създаването на темплейта, на основата на който е създаден нюзлетъра.)
Покажи повече Покажи по-малко
Плюс 50% за всеки чужд език

Пакет от 2 нюзлетъра месечно Пакет от 2 нюзлетъра месечно(без включен отчет)

Подготовка и пускане на нюзлетъри към крайни клиенти на онлайн магазина.(В цената не е включено създаването на темплейта, на основата на който е създаден нюзлетъра.)
Покажи повече Покажи по-малко
440 лв.

Пакет от 4 нюзлетъра месечно с включен отчет Пакет от 4 нюзлетъра месечно с включен отчет(без включен отчет)

Подготовка и пускане на нюзлетъри към крайни клиенти на онлайн магазина.(В цената не е включено създаването на темплейта, на основата на който е създаден нюзлетъра.)
Покажи повече Покажи по-малко
900 лв.

Пакет от 8 нюзлетъра месечно Пакет от 8 нюзлетъра месечно(с включен отчет)

Подготовка и пускане на нюзлетъри към крайни клиенти на онлайн магазина.(В цената не е включено създаването на темплейта, на основата на който е създаден нюзлетъра.)
Покажи повече Покажи по-малко
1 500 лв.
Постове на чужди езици

Дублиране на пост на чужд език

Когато постът на български език се публикува без изменение на текста и визията в онлайн магазин на чужд език.
Покажи повече Покажи по-малко
Плюс 50% за всеки чужд език

Създаване на нов пост на чужд език

Когато се създава нов пост на съответния език, но най-вече когато се съобразяват специфични особености и изисквания за конкретната държава.
Покажи повече Покажи по-малко
Плюс 50% за всеки чужд език
Фото и видео услуги

Фотографско заснемане на един продукт Професионално фотографско заснемане на един продукт с цел качване в онлайн магазина

Професионално фотозаснемане на продукт, част от портфолиото на е-магазина ти, предназначено за качване в сайта.
Покажи повече Покажи по-малко
От 8 лв. за продукт

Професионална фотосесия за една кампания

Професионална продуктова фотосесия за набор от продукти (кампания).
Покажи повече Покажи по-малко
По запитване

Създаване на анимирано видео до 8 сек. Създаване на анимирано видео с продължителност 6 – 10 секунди

Изработване на кратко анимирано видео (6 – 10 секунди) за продукт и/или услуга, предлагани от теб.
Покажи повече Покажи по-малко
250 лв.

Създаване на анимирано видео 30 сек. Създаване на анимирано видео с продължителност 30 секунди

Изработване на кратко анимирано видео (30 секунди) за продукт и/или услуга, предлагани от теб.
Покажи повече Покажи по-малко
450 лв.

Създаване на кратки видеа за социалните мрежи

Професионално видеозаснемане в рамките на 1 снимачен ден.
Покажи повече Покажи по-малко
3 000 лв. за 15 видеоклипа
Други маркетингови услуги

Дизайн на листовка

Графичен дизайн, оформление и предпечатна подготовка на рекламна листовка.
Покажи повече Покажи по-малко
150 лв.

Дизайн на билборд

Графичен дизайн, оформление и предпечатна подготовка на винил на билборд.
Покажи повече Покажи по-малко
400 лв.

Изготвяне на двуседмичен автоматизиран отчет

Изготвяне на двуседмичен отчет за постигнатите резултати от маркетинг и рекламни кампании, реализирани с услугите на NEXT BASKET.
Покажи повече Покажи по-малко
120 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Автоматизиран месечен отчет + ръчен анализ Изготвяне на месечен автоматизиран отчет плюс ръчен анализ и съвети за подобряване на резултатите

Изготвяне на месечен отчет с постигнатите резултати от маркетинг и рекламни кампании, реализирани с услугите на NEXT BASKET.
Покажи повече Покажи по-малко
200 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Изработване на страница за целеви маркетинг Изработване на страница за целеви маркетинг в онлайн магазина

Можеш да възложиш на NEXT BASKET изработката на страница за целеви маркетинг, която има за цел да фокусира вниманието на крайния потребител върху даден продукт или продуктова категория.
Покажи повече Покажи по-малко
400 лв.

Дизайн на етикети и опаковки

Дизайнерска услуга за изработка на етикети и опаковки на продукти от експертите на NEXT BASKET.
Покажи повече Покажи по-малко
100 лв./час

Анализ на месечните резултати и съвети Анализ на месечните резултати, съвети за подобряване на резултатите и обсъждане в рамките на 1 час

Анализиране на резултатите на месечна база с даване на насоки, идеи и посочване на добри практики за подобряване на представянето на бизнеса ти.
Покажи повече Покажи по-малко
400 лв. Безплатно при сключен годишен договор за реклама

Пакети платена реклама (PPC)

Услуги в пакет

ТЕСТ

800 лв. / месец

Услуги в пакет

СТАРТ

2 500 лв. / месец

Услуги в пакет

БРОНЗОВ

3 500 лв. / месец

ПРЕПОРЪЧАН

Услуги в пакет

СРЕБЪРЕН

5 200 лв. / месец

Услуги в пакет

ЗЛАТЕН

7 700 лв. / месец

Услуги в пакет

ПЛАТИНЕН

9 200 лв. / месец

Цена на пакета Месечно, без ДДС

Услуги в пакет

ТЕСТ

800 лв.

Услуги в пакет

СТАРТ

2 500 лв.

Услуги в пакет

БРОНЗОВ

3 500 лв.

Услуги в пакет

СРЕБЪРЕН

ПРЕПОРЪЧАН

5 200 лв.

Услуги в пакет

ЗЛАТЕН

7 700 лв.

Услуги в пакет

ПЛАТИНЕН

9 200 лв.

Стратегии и Концепции

Изготвяне на годишна рекламна стратегия (включва корекция веднъж годишно)

- Услугата е включена в Пълна годишна стратегия Услугата е включена в Пълна годишна стратегия

Проучване на конкуренцията за нуждите на маркетинговата стратегия

- платена услуга платена услуга Услугата е включена в Пълна годишна стратегия Услугата е включена в Пълна годишна стратегия

Изграждане на цялостна стратегия за жизнения цикъл на клиента (lifecycle)

- платена услуга платена услуга платена услуга Услугата е включена в Пълна годишна стратегия Услугата е включена в Пълна годишна стратегия

Изграждане на цялостна годишна ремаркетинг стратегия (връщане на хора, които вече са били в сайта)

- платена услуга платена услуга Услугата е включена в Пълна годишна стратегия Услугата е включена в Пълна годишна стратегия

Изготвяне на годишна стратегия във Facebook Ads с цел събиране на потенциална аудитория от клиенти – лийдове (leads) (възможност за корекции на всеки 3 месеца)

- платена услуга Услугата е включена в Пълна годишна стратегия Услугата е включена в Пълна годишна стратегия

Изготвяне на пълна годишна маркетингова стратегия: Всичко в едно Включва проучване на конкуренцията, изграждане на ремаркетинг стратегия, стратегия на жизнен цикъл на клиента и стратегия за Facebook. Не съдържа изграждане на идейна концепция.(извършват се корекции на стратегиите на всеки 3 месеца)

- платена услуга платена услуга

Изграждане на криейтив (идейна) концепция за реклама(включва създаване визии за 3 кампании)

- платена услуга
Еднократни маркетингови услуги

Минимална месечна такса за управление и ангажимент

Еднократен одит (проверка) на Facebook Ads акаунт

Създаване и настройване на Facebook Business Manager, необходим за реклама във Facebook

Създаване на Google Ads акаунт, необходим за реклама в Google

-

Изграждане и настройка на Google Analytics v4 акаунт с пълен пакет за е-търговия

-

Конфигуриране на Google Ads Tracking

-

Изготвяне на UTM (Urchin Tracking Module) темплейт в Excel/Google Sheets (линкове, които проследяват откъде идва трафикът в онлайн магазина)

-

Еднократен одит на профилите в социалните мрежи

-

Изграждане на автоматизиран отчет за представянето на рекламите във Facebook Ads

-

Създаване на интерактивни табла за анализ чрез Looker Studio (Google Data Studio) (всички данни за онлайн магазина на едно място)

-

Еднократен одит на Google Ads акаунт

Създаване на стартов фирмен профил в една социална мрежа заедно с визия и базов текст

- - -

Създаване на професионален фирмен профил в една социална мрежа заедно с визия и всички необходими текстове

- платена услуга платена услуга

Създаване на рекламен акаунт в една социална мрежа

Маркетингови услуги за платена директна PPC реклама* в Google и социалните мрежи Прилага се в случаите, когато не е избран пакет за услугата. * Платена реклама за увеличаване на продажбите от типа плащане на клик (Pay Per Click)

Създаване на месечен постинг календар за Facebook и Instagram

Рекламна кампания с 4 банера месечно

- - - - -

Рекламна кампания с 8 банера месечно

- - - - -

Рекламна кампания с 12 банера месечно

- - - - -

Рекламна кампания с 18 банера месечно

- - - - -

Рекламна кампания с 24 банера месечно

- - - - -

Рекламна кампания с 30 банера месечно

- - - - -

Ремаркетинг на една кампания

- - - 1 бр. 2 бр. 3 бр.

Дублиране на одобрените банери в до 3 допълнителни социални мрежи по твой избор

- платена услуга платена услуга платена услуга

Създаване и пускане на банери във Facebook и Instagram с цел създаване на популярност на марката, продукта или услугата (brand awareness)

1 бр. 2 бр. 3 бр. 4 бр. 5 бр. 6 бр.

Мониторинг, анализ и подобрения на кампанията

-
Фиксирани такси за управление на рекламни бюджети при платена реклама (PPC) Сумата за управление е процент от изразходваните средства за реклама в интернет

Управление на месечни рекламни бюджети до 2 000 лв. (първо полугодие/второ полугодие)

16%/14%

Управление на месечни рекламни бюджети от 2 001 до 5 000 лв. (първо полугодие/второ полугодие)

15%/13%

Управление на месечни рекламни бюджети от 5 001 до 10 000 лв. (първо полугодие/второ полугодие)

14%/12%

Управление на месечни рекламни бюджети от 10 001 до 20 000 лв. (първо полугодие/второ полугодие)

13%/11%

Управление на месечни рекламни бюджети над 20 001 лв. (първо полугодие/второ полугодие)

12%/10%
Графичен дизайн за PPC* и Ангажираща реклама * Платена реклама за увeличаване на продажбите от типа плащане на клик (Pay Per Click)

Създаване на ключова визия

- 1 бр. 2 бр. 3 бр. 4 бр. 5 бр.

Създаване на цялостна визуална идентичност

- платена услуга платена услуга платена услуга

Създаване на анимирано видео

- платена услуга 1 бр. 2 бр. 3 бр. 4 бр.
Други маркетингови услуги

Изготвяне на двуседмичен автоматизиран отчет

- платена услуга

Изготвяне на месечен автоматизиран отчет плюс ръчен анализ и съвети за подобряване на резултатите

Анализ на месечните резултати, съвети за подобряване на резултатите и обсъждане в рамките на 1 час

-

Пакети за популярност

Услуги в пакет

ТЕСТ

800 лв. / месец

Услуги в пакет

СТАРТ

2 500 лв. / месец

Услуги в пакет

БРОНЗОВ

3 500 лв. / месец

ПРЕПОРЪЧАН

Услуги в пакет

СРЕБЪРЕН

5 200 лв. / месец

Услуги в пакет

ЗЛАТЕН

7 700 лв. / месец

Услуги в пакет

ПЛАТИНЕН

9 200 лв. / месец

Цена на пакета Месечно, без ДДС

Услуги в пакет

ТЕСТ

500 лв.

Услуги в пакет

СТАРТ

1 100 лв.

Услуги в пакет

БРОНЗОВ

1 800 лв.

Услуги в пакет

СРЕБЪРЕН

ПРЕПОРЪЧАН

3 000 лв.

Услуги в пакет

ЗЛАТЕН

4 000 лв.

Услуги в пакет

ПЛАТИНЕН

5 000 лв.

Стратегии и Концепции

Изготвяне на годишна рекламна стратегия(включва корекция веднъж годишно)

-

Изграждане на криейтив (идейна) концепция за реклама (включва създаване визии за 3 кампании)

- платена услуга
Еднократни маркетингови услуги

Еднократен одит (проверка) на Facebook Ads акаунт

Създаване и настройване на Facebook Business Manager, необходим за реклама във Facebook

Изготвяне на UTM (Urchin Tracking Module) темплейт в Excel/Google Sheets (линкове, които проследяват откъде идва трафикът в онлайн магазина)

-

Изграждане на автоматизиран отчет за представянето на рекламите във Facebook Ads

-

Създаване на интерактивни табла за анализ чрез Looker Studio (Google Data Studio) (всички данни за онлайн магазина на едно място)

-

Създаване на стартов фирмен профил в една социална мрежа заедно с визия и базов текст

- - -

Създаване на професионален фирмен профил в една социална мрежа заедно с визия и всички необходими текстове

- платена услуга платена услуга

Създаване на рекламен акаунт в една социална мрежа

Графичен дизайн за PPC и Ангажираща реклама* * Платена реклама за увeличаване на продажбите от типа плащане на клик (Pay Per Click)

Създаване на ключова визия

- платена услуга платена услуга 1 1 1

Създаване на цялостна визуална идентичност

- платена услуга платена услуга

Създаване на анимирано видео

- платена услуга 1 бр. 2 бр. 3 бр. 4 бр.

Създаване на стандартно видео(Снима се с телефон или с камера)

- платена услуга платена услуга платена услуга 1 бр. 2 бр.

Маркетингови услуги за увеличаване на популярността на марката и продуктите

Ангажиращи постове, които създават доверие в марката и привличат повече фенове към страницата ти

Не е подходяща за онлайн магазини

Единични цени Месечни услуги за поддръжка на страница в социална мрежа

Услуги в пакет ТЕСТ Услуги в пакет СТАРТ Услуги в пакет БРОНЗОВ Услуги в пакет СРЕБЪРЕН Услуги в пакет ЗЛАТЕН Услуги в пакет ПЛАТИНЕН

Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 4 ангажиращи поста месечно

- - - - -

Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 8 ангажиращи поста месечно

- - - - -

Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 12 ангажиращи поста месечно

- - - - -

Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 18 ангажиращи поста месечно

- - - - -

Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 24 ангажиращи поста месечно

- - - - -

Месечна поддръжка на страница в социална мрежа с 30 ангажиращи поста месечно

- - - - -

Дублиране на банерите в до 3 допълнителни социални мрежи по твой избор

платена услуга платена услуга платена услуга
Други маркетингови услуги

Изготвяне на двуседмичен автоматизиран отчет

- платена услуга

Изготвяне на месечен автоматизиран отчет плюс ръчен анализ и съвети за подобряване на резултатите

Анализ на месечните резултати, съвети за подобряване на резултатите и обсъждане в рамките на 1 час

-

SEO оптимизация на онлайн магазина за търсачките

Единични цени за SEO* на онлайн магазина

* Search Engine Optimization – оптимизация за търсачките.

Услуга Цена

Проучване за ключови думи за целите на SEO

Изследване на потребителските търсения в Google, свързани с продуктите или услугите, предлагани от съответния бизнес. Извършва се поотделно за всички държави и езици, в които се планира SEO оптимизация. Цената включва проучване на до 200 думи за един пазар.
Покажи повече Покажи по-малко
600 лв./държава

Формиране на едно семантично ядро

Процес по събиране и групиране на всички ключови думи (до 200 думи за един пазар), с които потребителите търсят предлаганите от бизнеса продукти и/или услуги. Включва различни показатели за всяка дума, като обем на месечното търсене, изследване на конкуренцията, сезонност и други фактори с важно значение от гледна точка на SEO.
Покажи повече Покажи по-малко
600 лв.

Клъстеризация на ключови думи и семантични ядра Клъстеризация на ключови думи и семантични ядра(нов подход в SEO при който посланията в сайта се разделят на различни видове (клъстери) според търсенето на клиентите в Google)

Процес по смислово групиране и планиране на взаимовръзки между различните групи от продукти/услуги, предлагани от бизнеса на един пазар. Помага при изготвяне на правилната архитектура на онлайн магазина и съответните му категории, подкатегории и филтри, както и при оптимизация на сайта за SEO.
Покажи повече Покажи по-малко
От 600 лв.

Изготвяне на маркетингова стратегия за съдържание (CMS) Изготвяне на маркетингова стратегия за съдържание (CMS) за целите на SEO(за 6-месечен период)

Определя каква ще бъде политиката в областта на SEO оптимизацията на определен пазар през следващите 6 месеца по отношение на темите на статиите в блога, външните медии, съдържанието в сайта, описанието на продуктите и други показатели, свързани с контент маркетинг стратегията на онлайн магазина ти.
Покажи повече Покажи по-малко
От 1 000 лв.

Професионална оценка и препоръки Професионална оценка и препоръки за подобряване на съществуващо съдържание

Еднократна оценка на наличното съдържание на сайта (например при миграция към NEXT BASKET) с цел адаптирането му към настоящата стратегия за съдържание. Помага за избягване на технически и семантични грешки, напр. „канибализация“ на ключови думи, ниско качество на съдържанието и други, които могат да се окажат пречка за доброто класиране на сайта при търсене. (Цената се формира в зависимост от обема на съдържанието.)
Покажи повече Покажи по-малко
От 500 лв.

Локализация на сайт за различни държави и пазари

Поставяне на правилни технически маркери за сайтове с няколко езикови версии и подаване на нужната информация към търсачките, така че всяка езикова версия да се визуализира на правилната аудитория според местоположението ѝ.
Покажи повече Покажи по-малко
120 лв./час

Настройки на картата на сайта

Конфигуриране на картата на сайта (sitemap.xml) в съответствие с добрите практики и приоритетите на бизнеса с цел правилно индексиране на страниците на сайта/онлайн магазина при обхождането му от ботовете на търсещите машини.
Покажи повече Покажи по-малко
420 лв.

Оптимизиране на изображения

Промяна на размери, формати, алтернативни тагове и други технически параметри на изображенията, налични в сайта/е-магазина ти, в съответствие с добрите практики и изискванията на търсачките.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Добавяне на структурирани данни в сайта

Определяне и интегриране на правилния вид структурирани данни, необходими за категоризиране на отделните страници на сайта, и визуализиране на обогатени резултати при търсене в Google и другите големи търсачки.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Локална SEO оптимизация за физически локации

Създаване и управление на Google Business Profile за бизнеси с една или повече физически локации с цел повече посещения на място, включително като част от стратегията за омниканална търговия.
Покажи повече Покажи по-малко
720 лв.

Линк билдинг за съдържание в медии Линк билдинг за медии; създаване на редакционен календар и публикуване на статии във външни медии

Медиен календар: Планиране и написване на максимум 6 статии с дължина до 3000 символа всяка, които отговарят на изискванията на стратегията за съдържание на онлайн магазина, и публикуване във външни медии с цел изграждане на мрежа от линкове (линк билдинг). (Цената не включва сумите, заплащани на медиите за публикуване на статиите.)
Покажи повече Покажи по-малко
120 лв./час

Линк билдинг за съдържание в сайта Линк билдинг за сайтове; публикуване на статии в блога на сайта

Медиен календар: Планиране и написване на максимум 6 статии с дължина до 3000 символа всяка, които отговарят на изискванията на стратегията за съдържание на онлайн магазина, и публикуване във външни медии с цел изграждане на мрежа от линкове (линк билдинг). (Цената не включва сумите, заплащани на медиите за публикуване на статиите.)
Покажи повече Покажи по-малко
120 лв./час

Създаване на съдържание за сайта

Изготвяне на текстове за категории, подкатегории, продуктови и бранд страници, съобразени с клъстеризацията и създадената цялостна стратегия за съдържание (CMS) за целите на SEO.
Покажи повече Покажи по-малко
500 лв./страница

Създаване на статииза блога на сайта 500 думи Създаване и публикуване на статии в блога на сайта За български езикНад 500 думи + изображения

Въвеждане на блог календар: написване на статии, които отговарят на изискванията на стратегията за съдържание на онлайн магазина (CMS), и публикуване в блога на сайта. Блог статиите имат за цел да дадат добавена стойност на потребителя, от една страна, и да подобрят класирането на сайта/е-магазина при търсене по ключови думи в търсачките, от друга.
Покажи повече Покажи по-малко
80 лв.

Създаване на статии в блога на сайта 800 думи Създаване и публикуване на статии в блога на сайта За български езикНад 800 думи + изображения

Въвеждане на блог календар: написване на статии, които отговарят на изискванията на стратегията за съдържание на онлайн магазина (CMS), и публикуване в блога на сайта. Блог статиите имат за цел да дадат добавена стойност на потребителя, от една страна, и да подобрят класирането на сайта/е-магазина при търсене по ключови думи в търсачките, от друга.
Покажи повече Покажи по-малко
125 лв.

Създаване на статии в блога на сайта 1 200 думи Създаване и публикуване на статии в блога на сайта За български езикНад 1 200 думи + изображения

Въвеждане на блог календар: написване на статии, които отговарят на изискванията на стратегията за съдържание на онлайн магазина (CMS), и публикуване в блога на сайта. Блог статиите имат за цел да дадат добавена стойност на потребителя, от една страна, и да подобрят класирането на сайта/е-магазина при търсене по ключови думи в търсачките, от друга.
Покажи повече Покажи по-малко
180 лв.

Създаване на вътрешни връзки в сайта

Хармонично разпределение на вътрешни връзки (линкове) с подходящ текст с цел придаване на по-голяма тежест на основните бизнес страници чрез смислови препратки в рамките на семантичната карта на сайта/е-магазина.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Превод на чужд език и публикуване на статия Превод на чужд език и публикуване на статия в блога(не се използва изкуствен интелект)

Превод на вече написани статии на български език и публикуването им в съответните чуждоезикови сайтове, поддържани от търговеца.
Покажи повече Покажи по-малко
Плюс 50% за всеки чужд език

Кратък SEO одит на онлайн магазин

Изготвяне на бърз SEO одит на е-магазина (3 категории и подкатегории и 20 продукта).Включва всички типове страници, за да се определи дали и доколко сайтът/е-магазинът ти отговаря на актуалните изисквания за SEO.
Покажи повече Покажи по-малко
Комплимент

Коригиране на грешки в самата платформа Коригиране на грешки от самата платформа, като 404, 403, 5хх и други, идващи от вътрешен софтуер, който сканира сайта (crawler)

Коригиране на грешки с код 404 (липсваща страница) и реализиране на пренасочване с код 301 към релевантна такава с цел осигуряване на непрекъсната наличност на сайта и достъп до съдържанието му.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Коригиране на грешки, свързани със скоростта Коригиране на грешки, свързани със скоростта, дължащи се на действието на вътрешен софтуер, който сканира сайта (crawler), или на ъпдейт на Google.Google дава предимство на сайтове, които зареждат бързо и предлагат стойностно потребителско изживяване.

Откриване и поправяне на грешки, свързани с Core Web Vitals (основни уеб показатели) – скорост на зареждане, достъпност и добри практики при оптимизация за търсачки. Google дава предимство на бързи сайтове, които предлагат стойностно потребителско изживяване, а откриването и коригирането на подобни грешки гарантира по-доброто им представяне.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Коригиране на грешки, свързани с метаданни Коригиране на грешки, свързани с метаданни (скрита информация), и пренаписване на съдържание в сайта, предизвикани от вътрешен софтуер, който сканира сайта (crawler)

Автоматично пренаписване на метаданните на магазина с формули, които съответстват на SEO стратегията, изготвена персонално за сайта и/или онлайн магазина ти.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Коригиране на грешки, свързани с Rich Snippets Коригиране на грешки, свързани с обогатени резултати (т.нар. Rich Snippets), или показване на повече информация при търсене в Google

Отстраняване на грешки, свързани със съществуващи Rich Snippets, и създаване на нови, които отговорят на нуждите на магазина.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Коригиране на грешки от „счупени“ линкове Коригиране на грешки от „счупени“ вътрешни линкове, идващи от вътрешен софтуер, който сканира сайта (crawler)

Коригиране на източника, който прави връзка към страница с код на отговор (response code), различен от 200 – т.е. такъв, който идентифицира грешка и невъзможност да се достъпи съдържанието му.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Коригиране на дублирано съдържание Коригиране на дублирано съдържание, идващо от вътрешен софтуер, който сканира сайта (crawler)

Установяване на дублирано съдържание, пренаписване и/или пренасочване към релевантна страница с оглед постигане на по-добро SEO класиране на сайта и/или онлайн магазина ти.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Поддържане на техническо SEO състояние Поддържане на техническо SEO състояние на онлайн магазин

Грижим се твоят сайт да отговаря на всички технически изисквания на Google за онлайн магазините, за да се идентифицира и класира от търсещите ботове като полезен за потребителите ти.
Покажи повече Покажи по-малко
от 300 лв./месец

Създаване на SEO Friendly филтри

Изграждане и контрол на структура, която е оптимизирана за търсачките, в съответствие с нуждите на магазина и преконфигуриране чрез автоматичен SEO спинер.
Покажи повече Покажи по-малко
от 800 лв.

Интеграция с Google Search Console Интеграция с Google Search Console (програма на Google, която дава информация за търсенето)

Свързване на Google Search Console с информация като географско покритие, резултати от търсенето, трафик и други, за да се вземат точните решения и да се постигнат резултатите за SEO.
Покажи повече Покажи по-малко
300 лв.

Интеграция с инструменти на трети страни

Интеграции с други софтуери, които подобряват SEO оптимизацията на онлайн магазина ти.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час

Изтриване на зловредни линкове към сайта Изтриване на зловредни линкове, създадени с цел да навредят на твоя сайт(извършва се веднъж на 3 месеца)

Създаване на линкове (безплатни или платени) от външни сайтове към твоя сайт с цел по-доброто му класиране при търсене.
Покажи повече Покажи по-малко
120 лв.

Отстраняване на неработещи връзки Отстраняване на неработещи връзки и други грешки в онлайн магазина

Преглед (автоматичен или от човек) на онлайн магазина за неработещи връзки, „счупени“ URL адреси, снимки без ALT тагове и други пропуски и недостатъци, които влияят негативно върху SEO. Последващо отстраняване на бъговете.
Покажи повече Покажи по-малко
160 лв./час
Пакети за SEO

Базов

Покажи повече Покажи по-малко
очаквайте октомври

Разширен

Покажи повече Покажи по-малко
очаквайте октомври

Про (препоръчителен)

Покажи повече Покажи по-малко
очаквайте октомври

Експертен

Покажи повече Покажи по-малко
очаквайте октомври

МАКС

Покажи повече Покажи по-малко
очаквайте октомври

SEO Пакети

Очаквайте октомври

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти