TikTok реклама с NB Digital

Появата на платформата TikTok в света на дигиталния маркетинг беше едновременно изненада и възможност за бизнеса в световен мащаб.

Поради огромния брой на активните потребители възможностите за реклама в TikTok са огромни, а резултатите от рекламните кампании в платформата – повече от впечатляващи. 

1

Като специалисти в дигиталния маркетинг ние винаги се стремим да поддържаме актуални услуги, съобразени с пазара, и TikTok рекламите не са изключение.

2

В NB Digital ще ти предложим професионална TikTok реклама, която ще надмине очакванията ти и ще направи бизнеса ти видим за милиони потребители по целия свят.

Рекламирай в TikTok още сега!

Свържи се с нас

Развивай TikTok профила си с NB Digital

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

TikTok предоставя възможност за реализиране на различни рекламни формати и таргетирани кампании, които дават достъп до милиардната потребителска база на социалната мрежа.

Сред най-популярните рекламни формати в TikTok са Branded Hashtag Challenge (предизвикателство с брандиран хаштаг), In-Feed Ads (реклами във фийда), Top View (показване при стартиране на приложението, преди да се заредят видеата от фийда), различни филтри и Brand Takeover (т.нар. превземане на бранда) и др.

TikTok е сред най-големите социални мрежи в света.

Чрез създаване на реклама в TikTok можеш да насочиш съдържанието си към конкретни географски региони.

Това позволява на бранда ти да достигне до аудитория в глобален мащаб.

Подобно на социални мрежи като Instagram и Facebook, TikTok предлага широка видимост на съдържанието, висока ангажираност на аудиторията и перспективи за развитие.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти