Начало // SEO // SEO одит

Експертен SEO одит на сайт от дигитална агенция NB Digital

Искаш да имаш сигурност, че уебсайтът ти отговаря на всички изисквания за добро класиране по търсене в Google и в която и да е от другите търсачки в интернет?

В този случай услугата SEO одит на сайт е първата и най-важната стъпка преди процеса по същинска SEO оптимизация.

NB Digital ще извърши пълна проверка на твоя онлайн магазин и/или бизнес уебсайт, което включва:

1

Проверка и анализ на цялостното съдържание на сайта ти, в т.ч. текстово, изображения, метаданни, алт тагове, ключови думи и т.н.;

2

Технически анализ на сайта – скорост, архитектура, навигация, обратни връзки и т.н.

С услугата SEO одит NB Digital има за цел да идентифицира всички потенциални проблеми на вътрешно и външно ниво, които могат да повлияят на класирането при търсене, за да се работи за тяхното отстраняване.

SEO одит на сайт от NB Digital

Свържи се с нас

Оценка на трафика на уебсайта, поведението на потребителите и конверсиите

Ние ще проучим внимателно характеристиките на твоята аудитория – ще научим какво я привлича и какво я кара да взаимодейства с теб, съответно да генерира конверсии.

SEO одит на сайт от NB Digital

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

SEO одитът представлява подробно изследване на уебсайта ти, което включва мониторинг, проучване и анализ по отношение на SEO факторите, които влияят на представянето му на вътрешно и външно ниво.

Този тип проверка показва текущото състояние на твоя сайт от гледна точка на SEO.

Целта на SEO одита е да се открият потенциални проблеми, които възпрепятстват доброто класиране на сайта в търсачки като Google, Bing и други.

Това зависи от размера и сложността на сайта – точната продължителност се определя от неговите специфики, от това дали е на онлайн магазин, или не, и т.н.

При по-малките сайтове SEO одитът може да бъде извършен в рамките на няколко дни, за разлика от по-големите, където процесът би отнел повече време.

SEO одит на сайт e препоръчително да се извършва поне веднъж годишно, както и при съществени промени в дизайна, структурата или съдържанието.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти