Начало // Анализи и отчети // Google Search Console

Работа с Google Search Console – експертни услуги от екипа на NB Digital

Google Search Console е мощен инструмент, добре познат и масово използван за SEO от уеб разработчици, SEO и маркетинг специалисти.

Експертите на NB Digital използват възможностите му, за да предложат точните SEO решения за твоя бизнес сайт или онлайн магазин.

Поискай експертни услуги за работа с Google Search Console от NB Digital

Свържи се с нас

Идентифициране и отстраняване на технически проблеми и грешки в сайта

Всички грешки от сайта ти са видими в платформата на Google и ние имаме ангажимента да ги отстраним, за да премахнем пречките за доброто му SEO класиране.

Анализ на броя на кликванията и импресиите

С Google Search Console следим в реално време и данните за броя на импресиите и кликовете към сайта ти и неговите страници.

Отказване от зловредни линкове към сайта

Експертите на NB Digital ще блокират всички опити за достъп до сайта ти, които идват от потенциално опасни и зловредни линкове и други източници.

Поискай експертни услуги за работа с Google Search Console от NB Digital

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Google Search Console е инструмент на Google, който осигурява достъп до информация за представянето на даден сайт/е-магазин при търсене, както и данни какво може да се подобри в това отношение.

Да, можеш да използваш възможностите на Google Search Console, но ако не можеш да разчетеш и анализираш данните, подадени от софтуера, употребата му е безпредметна.

Защото ние разполагаме с екип от водещи експерти в областта на SEO, маркетинга и рекламата, които познават възможностите на софтуера в детайли и имат опит в работата с него.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти