Видеозаснемане и видео съдържание от NB Digital

В днешно време видеата стават все по-предпочитан тип съдържание за потребителите, което неминуемо оказва влияние и върху бизнес стратегиите на различните брандове.

Дигитална маркетинг агенция NB Digital предлага услуги за професионално видеозаснемане на различни продукции според нуждите и целите на твоя бизнес.

Поискай оферта за видео

Жива визия за твоя бранд от NB Digital

Искаш ли бизнесът ти да оживее пред очите на потребителите и партньорите ти по атрактивен и въздействащ начин?

С професионалните услуги за заснемане на видеа, които NB Digital предлага в различни формати, съобразени с изискванията на отделните платформи и целите ти, това е напълно възможно.

Поискай оферта за реклама във Facebook от NB Digital

Поискай оферта

Заснемане на продуктово видео

Смяташ, че снимките на продуктите в онлайн магазина ти не са достатъчни, за да въздействат на потенциалните ти купувачи?

Довери се на експертите на NB Digital, които ще създадат професионално видео за един или за всички продукти в каталога ти.

В днешно време използването на видео е предпочитан метод за представяне на всеки вид стоки, включително на дрехи, техника, големи уреди и много други.

Поискай оферта за заснемане на продуктово видео от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Видеа за социални мрежи

Различни видеоклипове – на продукти, услуги, рекламиращи брандове, със забавно съдържание и други, присъстват все по-често в социалните мрежи.

Бъди в тренда и направи същото за твоята бизнес страница в която и да е от социалните мрежи.

Видеото, изработено от екипа ни, ще бъде съобразено с изискванията за време и формат, за да ангажира и привлече потребителското внимание в социалните ти профили.

Поискай оферта за видео за социални мрежи

Поискай оферта Научи повече

Изработка на видео реклама

Рекламирай свой продукт или услуга по атрактивен начин – с професионално изготвено видео, музика, дикторски глас и т.н.

Ние предлагаме цялостни услуги по производство на видео продукция – от създаване на идейна концепция през професионалното заснемане и монтаж на рекламите ти.

Поискай оферта за изработка на видео реклама

Поискай оферта Научи повече

Персонализиран микс за успешен видео маркетинг

1

Заснемане с професионални камери и апаратура в студио, използване или не на актьори, модели и други – ти избираш как и по какъв начин да реализираме твоите рекламни видеа.

2

Можем да ти предложим заснемане на различни по вид реклами и клипове за различните канали. Това включва филми и заснемане на корпоративни събития при следване на принципите на висок професионализъм в изработката им.

Поискай видеозаснемане и видео съдържание от NB Digital.

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Защото като форма на съдържание за уеб, а и не само, видеото става все по-високо ценено от потребителите в наши дни.

Видеата могат да ангажират много по-лесно клиентите и да ги накарат да взаимодействат с бизнеса ти, като същевременно повишават разпознаваемостта на бранда ти.

Цените за заснемане на различните видеоформати, предлагани от NB Digital, се съобразяват със спецификата на всяка поръчка и се фиксират в индивидуална оферта.

Ако искаш оферта с конкретни цени за заснемане на видео за твоя бизнес, свържи се с екипа на NB Digital.

NB Digital предлага заснемане на продуктови видеа, включително на видеа за представяне на услуги. Освен това нашите услуги включват видеа за социалните мрежи, заснемане на корпоративно събитие, изработка на филм за представяне и реклама на бранда в различни канали и др.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти