Начало // Анализи и отчети

Маркетингови анализи и отчети с NB Digital

С NB Digital получаваш достъп до актуални данни за маркетинг представянето на бизнеса ти под формата на структурирани анализи и отчети.

Служим си със съвременни платформи като Google Analytics, Google Search Console и FanPage Karma, Semrush и други за осъществяване на точни отчети и анализи, основани на конкретни данни.

Свържи се с нас

Анализираме какво постигаш и ти помагаме да постигаш повече

С услугите на NB Digital получаваш анализ на много и различни аспекти, свързани с маркетинг дейността ти, в т.ч.:

  • Анализ на пазарния дял и конкурентната позиция, която заемаш;
  • Анализ на продажбите и на потребителите ти;
  • Различни методи за измерване на ключови показатели за твоите маркетинг стратегии;
  • Оценка на стратегии за маркетинг, продажби и отношения с клиенти.

По този начин получаваме реална представа как се представя бизнесът ти и какви резултати постига.

Това ни дава отправна точка как могат да бъдат подобрени различните показатели – с какви инструменти и подходи, за да се позиционираш още по-добре на пазара.

Вземаме предвид всички фактори и въз основа на тях оптимизираме стратегиите ти, за да постигнем максималните възможни резултати.

Google Analytics

С правилното използване на точните статистически данни, които инструментът Google Analytics предлага, можем да направим прецизен анализ и да подобрим резултатите ти.

Целта ни е нашите клиенти да получат максимума от своите рекламни бюджети и да предложат най-доброто на потребителите си.

В NB Digital работим с точни данни за определяне на бъдещите стъпки за рекламиране на бизнеса ти, което ни дава гаранция за ефективно планиране на маркетинга.

Отчетите на Google Analytics съдържат изключително полезна информация за подобряване на съдържанието и техническото представяне на твоя сайт/е-магазин.

Като основно предимство на анализите бихме могли да определим тяхната точност.

NB Digital предлага гъвкави услуги за генериране на отчети и работа с данни, които могат да ни помогнат за дефиниране на бъдещите цели и задачи, които да заложим в маркетинг стратегията на партньора, за когото работим.

Работа с Google Analytics от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Google Search Console

Google Search Console предоставя достъп до набор от инструменти, които ни служат за промени във функционалностите на сайта ти съобразно изискванията на търсачката Google.

Целта на работата ни с Google Search Console e да получим ценна вътрешна информация, за да подпомогнем оптимизацията на сайта ти и доброто му представяне в търсачките.

Google Search Console може да се свърже с Google Analytics – по този начин процесът на извличане на информация, която ни е нужна за разработване на твоите стратегии, е оптимизиран.

Работа с Google Search Console от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

FanPage Karma

FanPage Karma е инструмент, който предлага цялостно решение за управление на твоите бизнес профили в социалните мрежи, които са неизменна част от маркетинговия микс.

Експертите на NB Digital познават в детайли софтуера и могат да извлекат анализи и отчети с данни, които да бъдат използвани за ефективно планиране на представянето ти в една или повече социални мрежи.

Поискай оферта за FanPage Karma от NB Digital

Поискай оферта Научи повече

Често задавани въпроси

Както всяка дигитална маркетинг агенция, така и NB Digital има нужда от данни за проучване на представянето ти по отношение на маркетинга и рекламата, позиционирането в търсачките и други важни показатели. Достъпът до структурата на отчетите е от значение за нас, тъй като ни дава възможност да вземем правилните решения по отношение на бъдещите стратегии, подобряването на SEO оптимизацията и други важни страни на рекламата ти.

Данните се използват основно за създаване на маркетинг модели за рекламиране и поведение в публичното пространство, но и не само.

Те също така дават ценна информация за техническото състояние на сайта, за представянето му в търсачките и на пазарната сцена, както и друга ценна информация, която следва да се вземе предвид.

Това зависи от уменията ти за работа с платформите, които генерират тези анализи и отчети.

Сами по себе си те са сложни и човек без знания и опит в работата с тях би се затруднил да ги използва.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти