Начало // SEO // Линк билдинг

Линк билдинг стратегия от NB Digital

Имаш нужда от ефективна линк билдинг стратегия, с помощта на която сайтът ти, продутките и/или услугите му да се промотират успешно?

1

NB Digital може да ти съдейства за подготовката на стратегия за изграждане на връзки с цел постигане на по-голяма публичност на твоя бизнес.

2

Входящите и изходящите връзки повишават откриваемостта на отделните страници от твоя сайт и допринасят за постигането на по-добри позиции в Google и другите интернет търсачки.

Поискай оферта за линк билдинг стратегия.

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Линк билдингът е един от най-важните елементи за постигане на добро SEO класиране на сайта ти. Основава се на подход от изграждане на хиперлинкове (връзки) от чужди сайтове към твоя.

Има два основни вида линк билдинг – вътрешен и външен.

Вътрешният линк билдинг се отнася до оптимизиране на вътрешните линкове в сайта ти.

Външният линк билдинг е свързан с изграждане на мрежа от връзки, които водят от други сайтове към твоя – такива могат да бъдат сайтове на медии, на партньори, директории за статии, блогове и др.

Да, днес има много безплатни директории, в които можеш да публикуваш статии с цел реклама на страницата ти или на продуктите/услугите, които предлагаш.

Все пак, ако искаш да популяризираш сайта си и да постигнеш по-добро класиране в резултатите на търсачките (Google и други), е добре да се довериш на експерти в тази област.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти