Начало // Съдържание // Копирайтинг

Копирайтинг услуги от NB Digital

Имаш нужда от качествени копирайтинг услуги за твоя бизнес уеб сайт или онлайн магазин?

NB Digital може да ти предложи комплексна услуга за писане на текстове за сайтове, блогове и външни медии, които продават и се класират добре.

Свържи се с нас

Помагаме на бизнеса ти да проговори на езика на потребителите

Искаш ли да говориш на потребителите си по начин, който ги кара да взаимодействат с бизнеса ти и да искат да изпробват неговите продукти и услуги?

Днес всеки бизнес, позициониран под една или друга форма онлайн, се нуждае от качествено съдържание.

С услугите за копирайтинг на NB Digital бизнесът ти ще проговори на езика на потребителите.

Можем да ти предложим услуги за писане на български език, както и за писане на английски език.

Писане на текстове за сайт

Нашият пакет от услуги за копирайт включва цялостно създаване на текстово съдържание за сайтове, позиционирани в много и различни индустрии.

Възползвай се от услугите ни за копирайтинг за уеб, които включват:

  • Писане на текст за бизнес сайтове (уеб съдържание)
  • Писане на статии за сайтове – за поддържане на бизнес блог

  • SEO копирайтинг по предварително изготвена стратегия за съдържание (SEO Content Marketing Strategy – CMS)
  • Копирайтинг за онлайн магазин, в т.ч. създаване на съдържание за категорийни страници (описания на категории), продуктови описания и др.
Писане на текстове за сайт от NB Digital

Писане на SEO статии за блог

Предлагаме ти SEO копирайтинг услуги, които се отличават с високо качество.

  • Можем да ти предложим автор на статии, който ще създаде текстове с уникално  авторско съдържание, съобразено с всички копирайтинг правила и добри практики за SEO текстове.
  • Осъществяваме контрол върху качеството на текста – в съдържанието ще присъстват всички ключови думи и семантика, посочени в твоята контент маркетинг стратегия.
  • Ще направим всички нужни проверки, проучване, редакция и корекция, за да получиш като краен продукт статии, които дават добавена стойност и следват структура, която отговаря на SEO изискванията за добро индексиране от търсещите машини.

Ако търсиш добър SEO копирайтър за създаване на съдържание от всякакъв тип, в т.ч. и за писане и публикуване на статии в блога ти, NB Digital има точният човек за теб.

Писане на SEO статии за блог от NB Digital

Писане за социални медии

NB Digital ще ти съдейства и за създаването на публикации в социалните мрежи Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn и други социални платформи в интернет.

Познаваме спецификите на всички социални мрежи и техните потребители и можем да ти предложим уникално съдържание, което ангажира вниманието и привлича нови клиенти.

Ще отправим точните рекламни послания, които съответстват на маркетинг стратегията и бранд визията ти, за да представим по най-добрия начин твоя продукт, услуга и/или бранд.

Копирайтинг за социални мрежи от NB Digital

Копирайтинг за преса и външна реклама

Предлагаме копирайтърски услуги за написване на статии, PR и други публикации, предвидени за реклама на бизнеса ти във външни медии.

При създаването им вземаме предвид спецификите на твоята бранд култура и спазваме етичните принципи за публикуване на материали в съответните печатни, електронни и онлайн медии.

Писане на статии за външни медии от NB Digital

Текстове за имейл маркетинг

NB Digital предлага копирайтинг маркетинг услуги и за създаване на съдържание за имейл бюлетини.

Често задавани въпроси

Копирайтингът е комбинация от езикови, рекламни, технически и семантични подходи, които могат да подобрят резултатите на бизнеса ти в дигиталната среда. За целта трябва да имаш както стратегия за дигитален маркетинг, така и копирайтър с опит в заложените в нея канали.

Да, за да бъдат спазени изискванията за SEO оптимизация на сайта ти, ползването на услугите на професионален SEO копирайтър, който да напише съдържанието ти, е наложително.

За да получиш конкретна цена за предоставяните от нас копирайтинг услуги в различните им направления, свържи се с нас.

В случай че разполагаш с нужните умения за създаване на качествени копирайтинг текстове – да.

Ако не, съветваме те да се обърнеш към специалисти в копирайтинга, за да си гарантираш добри резултати и качествено съдържание за сайта и блога.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти