Начало // Медийна реклама

Медийна реклама за бизнеса ти във всички канали от NB Digital

Медиите остават едни от най-предпочитаните канали, в които много и различни брандове се броят за потребителското внимание.

NB Digital ти предлага услуги за медийна реклама на твоя бранд в различни канали – телевизия, радио, външна реклама, преса.

Свържи се с нас

Помагаме ти да промотираш бранда си на правилните места

Полагаме целенасочени усилия за развитие на твоя бранд, като те консултираме при избора на подходящия за него канал за реклама

NB Digital ще разработи за теб точните рекламни формати и стратегии и ще ти съдейства за тяхната реализация в съответния тип медия.

Телевизионни реклами

Телевизията е един от най-предпочитаните рекламни канали наред с интернет.

Големите телевизии генерират изключително голям зрителски интерес, което ги прави предпочитани средства за реклама на много бизнеси от различни индустрии.

NB Digital може да ти съдейства за медия планиране, закупуване на рекламно време/позиции при изгодни условия, както и разработване на рекламни формати (видео клипове), предназначени за телевизионния ефир.

Телевизионна реклама

Реклама в радио

NB Digital ще ти съдейства и за медия планирането, закупуването на рекламно време и разработката на форми за реклама и в радиото, ако, разбира се, продуктите или услугите, които предлагаш, са подходящи за рекламиране в този тип медия.

Довери се на нашия екип от специалисти по маркетинг, за да си сигурен, че радио рекламата на бизнеса ти ще бъде успешна.

Реклама в радио

Външна реклама

NB Digital ще ти помогне с медия планиране, закупуване на рекламни позиции при най-добри условия и изработка на дизайни за билбордове, винили, табели и друг вид външна реклама.

Ще проектираме дизайна ѝ, за да стигнеш до масовата аудитория по най-подходящия и въздействащ начин.

Добре реализираната външна реклама се възприема бързо, а марката, продуктът и/или услугата, които представяш, се запечатват трайно в съзнанието на зрителите.

Външна реклама

Реклама в списания и вестници

Пресата си остава ефективен медиен канал за реклама, като в случая е важно да се подбере подходящият вестник или списание.

Изборът на печатна медия като рекламен канал зависи преди всичко от спецификациите на продукта или услугата, които се рекламират.

Ние можем да ти помогнем с медия планирането, със закупуването на рекламни позиции при най-добри условия, както и с изработката на всички формати за реклама на бизнеса ти в пресата – банери, PR статии и други материали, които да бъдат публикувани в избрания вестник или списание.

Реклама в списания и вестници

Често задавани въпроси

Да, много компании, позиционирани в различни индустрии, инвестират в медийна реклама, защото тя е ефективна. С различните си канали тя може да предложи възможности за рекламиране на фирми и с малки, и с големи бюджети.

Цената зависи от множество фактори, сред които в кой канал искаш да рекламираш, с каква продължителност ще бъде рекламата ти (за радио и ТВ) и др.

Ако нямаш категоричен отговор на този въпрос, можеш да се обърнеш към нашия екип от специалисти, които с удоволствие ще те консултират.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти