Начало // Стратегия и одит

Маркетингови стратегии и одити от NB Digital

NB Digital е твоят надежден партньор в изготвянето на ефективни маркетинг стратегии, провеждането на одити и предлагането на услуги в областта на маркетинга и рекламата.

Твоят бизнес се нуждае от силно присъствие и реклама в различните маркетингови канали – NB Digital има какво да ти предложи по отношение на твоята маркетингова стратегия.

Свържи се с нас

Стратегия за дигитален маркетинг

За да се позиционира успешно на пазара, всяка компания има нужда от добре планирана и професионално реализирана стратегия за дигитален маркетинг.

NB Digital може да ти съдейства за нейното изготвяне и така да помогне на бизнеса ти да изгради дългосрочни отношения с целевите си клиенти онлайн.

Твоите дигитални канали могат да бъдат ключова предпоставка за генериране на отлични бизнес резултати.

Стратегия за дигитален маркетинг от NB Digital

Контент маркетинг стратегияя

NB Digital ще разработи и индивидуален маркетингов план за ефективното позициониране на бизнеса ти чрез съдържание.

Маркетингът чрез съдържание е сред стратегическите маркетингови подходи, който се фокусира върху генерирането и разпространението на съдържание, което:

  • Привлича и задържа вниманието на потребителите на твоите стоки или услуги;
  • Служи като инструмент за по-добро класиране на сайта ти при търсене по ключови думи в търсещите машини.
Контент маркетинг стратегия от NB Digital

Стратегия за имей маркетинг

В рамките на услугите ни за изготвяне на маркетингови стратегии и одити NB Digital може да ти предложи и подготовката на стратегия на организацията за имейл маркетинг.

Този вид маркетингът се утвърди като устойчив подход в рекламирането на продукта, услугата или бранда.

Когато стратегията за имейл маркетинг е изготвена от експерти в областта, тя гарантирано ще донесе положителни резултатите на фирмата и дейността ѝ.

Имейл маркетинг стратегия от NB Digital

Одит на рекламна кампания

Независимо по какъв начин популяризираш бранда/продуктите/услугите, маркетинговата стратегия, която използваш, подлежи на одитиране.

С тази проверка се гарантира, че стратегията ти се придържа към всички цели и задачи за изграждане на конкурентно предимство на бизнеса ти.

Одититране на рекламни кампании от NB Digital

SEO одит

SEO одитът е друг, не по-малко важен аспект от управлението на рекламните ти кампании и изпълнението на маркетинг целите ти.

Ключова роля в разработването на добра SEO стратегия за бизнеса ти има провеждането на SEO одит – NB Digital може да ти предложи професионално съдействие в това отношение.

SEO одит от NB Digital

Какви маркетингови стратегии и одити предлага NB Digital?

От гледна точка на индивидуалните характеристики на бизнеса ти, както и на неговите цели за развитие на дейността, NB Digital може да ти предложи следните маркетингови стратегии и одити:

1

Стратегии за маркетинг и реклама чрез различни дигитални канали;

2

Създаване и управление на контент маркетинг стратегии в изпълнение на маркетинговите ти цели;

3

Имейл маркетинг кампании с различно предназначение – периодично информиране за промоции и кампании при въвеждането на продуктите и/или услугите на пазара и др.;

4

Одитиране на рекламни кампании,  SEO и други.

Често задавани въпроси

В зависимост от това какви продукти или услуги предлагаш, къде го правиш (онлайн или офлайн) и какви цели си поставяш, можем да определим и от какъв тип маркетинг стратегия се нуждаеш.

В днешната все по-конкурентна бизнес среда и множество възможности за избор на един или друг търговец както онлайн, така и офлайн, това е трудно постижимо.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти