Начало // Графичен и Уеб Дизайн // Дизайн на печатни материали

Дизайн на печатни материали за реклама от NB Digital

1

В условията на все по-дигитализиращия се свят печатните рекламни материали често биват подценявани, но те имат не по-малко значение за рекламата ти от който и да е друг формат.

2

В NB Digital ти предлагаме услуги за дизайн на печатни материали в широк спектър от формати и видове, с които да рекламираш своя бизнес, продукти или услуги.

Поискай изайн на печатни материали за реклама от NB Digital

Свържи се с нас

Дизайн на банери и билбордове

Можем да ти съдействаме и за дизайна на материалите, предвидени за твоята външна реклама – проектираме дизайна на банери, билбордове и други рекламни материали според твоите нужди.

Концепция за брандбук

За създаването на разпознаваем бранд е изключително важно да има последователност и консистентност в комуникацията в различните канали. Това може да се гарантира, като се създаде брандбук, който съдържа всички необходими насоки.

Други услуги според твоите нужди

Можем да разработим дизайна на други рекламни материали и проекти по твои изисквания в зависимост от конкретния случай.

Поискай дизайн на печатни материали за реклама от NB Digital

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Защото този метод на рекламиране се е утвърдил във времето и днес продължава да е неизменна част от маркетинг активностите на редица бизнеси в световен мащаб.

Добрият дизайн на разпространяваните рекламни материали стои в основата на ефективната рекламна стратегия с печатни рекламни материали.

Услугата, която предлагаме, включва както разработване на дизайна на твоите печатни материали, използвани за реклама, така и опция за печат.

Ние ти предоставяме готов файл за печат и размножаване, а ти можеш да изпратиш рекламните материали на избрана от теб фирма за разпечатването им.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти