Начало // Медийна реклама // Списания и вестници

Реклама в списания и вестници за бизнеса ти от NB Digital

Твоята рекламна кампания в пресата може да доведе до много голям успех, ако е планирана и реализирана професионално.

Довери се на NB Digital за твоята реклама в списание или вестник и постигни по-добра видимост за твоята марка или за предлаганите от теб продукти и услуги.

Свържи се с нас

Защо реклама във вестници и списания за бизнеса ти?

Трябва да се отбележи, че пресата продължава да бъде ефективен рекламен канал за множество кампании с B2B фокус.

А когато е реализирана в правилните печатни медии, помага за провеждането на успешни имиджови кампании и достигане до профилирани аудитории (най-вече в списанията).

Как NB Digital може да ти съдейства за твоята реклама в пресата?

В NB Digital ти предлагаме услуги за планиране на твоите рекламни кампании в различни вестници и списания, издавани в страната.

  • Можем да ти съдействаме за подготовката на съответните рекламни банери, бранд страници и други материали, предназначени за публикуване в списанието или вестника, в който ще рекламираш;
  • Работим с рекламните отдели на големите медийни групи в България, и договаряме конкурентни цени за рекламодателите;
  • Ще те консултираме за най-ефективните начини на реализиране на твоята реклама, както и при избора на медии, в които би било добре да се показва.

Попитай за реклама в списания и вестници за бизнеса от NB Digital

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Да, въпреки че дигиталните медийни канали вземат превес над печатните – вестници и списания, все още много бизнеси провеждат ефективни рекламни кампании в пресата.

Цената за реклама във вестници и списания зависи преди всичко от тиража, типа рекламен формат, който ще се публикува, тематиката на жанра му и други фактори.

Най-често това са рекламни карета с различни размери. Използват се още брандирани страници, рекламни статии, PR материали и други форми на реклама.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти