Criteo ремаркетинг с NB Digital

Criteo е една от водещите компании в областта на дигиталния маркетинг, предоставяща достъп до инструменти за ремаркетинг и персонализирани рекламни решения.

Партньор на някои от най-големите дисплейни мрежи, като Google, Facebook и много други, платформата е лидер в своята област.

1

Criteo Dynamic Retargeting е един от ключовите продукти на компанията.

Инструментът използва данни за поведението на потребителите, събрани от техни предишни посещения на уебсайта или от взаимодействия с реклами – по този начин персонализира рекламните съобщения и ги представя по най-добрия начин.

2

Criteo  използва иновативни технологии и интелигентни алгоритми, които позволяват на бизнесите да получат възвръщаемост на своите маркетингови инвестиции.

Алгоритмите на Criteo са едни от най-добре оптимизираните при поставяне на продажбени цели.

3

В NB Digital ти предлагаме решения за професионален Criteo ремаркетинг, който ще превърне потребителите, посетили сайта ти, в лоялни клиенти.

Създай своята Criteo ремаркетинг стратегия още сега!

Поискай оферта

Инвестирай в Criteo ремаркетинг с NB Digital

Поискай оферта

Често задавани въпроси

Динамичният ремаркетинг е стратегия за маркетинг, която използва персонализирани реклами, базирани на предишното поведение на потребителите.

С помощта на технологии като Criteo можеш да създаваш реклами, които отговарят на интересите и предпочитанията на твоите потребители, да ангажираш вниманието им и да ги насърчиш да взаимодействат с бизнеса ти.

Кампании за динамичен ремаркетинг могат да се изпълняват в множество канали и на различни устройства.

Рекламите се показват в интернет пространството, включително в уебсайтове, социални мрежи и мобилни приложения.

Динамичният ретаргетинг използва данни за предишното поведение на потребителите, за да персонализира рекламните съобщения, които те виждат.

Criteo използва технологии за автоматично генериране на реклами, които са специално насочени към предпочитанията и интересите на отделни потребители.

Това създава усещане за индивидуален подход и повишава ангажираността на потребителите.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти